Jelena Đoković će uskoro napuniti 37 godina, a i dalje izgleda kao devojčica. Mada je izjavila kako "lepota nije njena tema", ipak njena pojava izaziva mnogo pažnje. I na Rolan Garosu je bilo tako, pogotovo što je kraj nje sedeo prebogati i prezgodni Tom Brejdi. Dok su njih dvoje slatko ćaskali, žene su se pitale - kako Jelena održava tako vitku figuru.

Ona je postavila sebi zadatak da bude "najzdravija koliko god je to u njenoj moći". Zato je, kako kaže, posvetila mnogo vremena proučavanju zdravlja.

Dok neko jedva čeka da popije kafu kad se ujutru probudi, ona kafu ne može ni da okusi. Mnoge navike "odraslih" je testirala i odbacila, kao što su alkohol i cigarete. Jednom prilikom je priznala da je od alkohola povraćala tri dana i za to vreme izgubila četiri kilograma. Mučninu i povraćanje su joj izazivali i kafa i duvan.

Šta su Jelena i Novak Đoković po obrazovanju
Instagram/Jelena Djokovic 

Kofein ne uzima ni u formi zelenog čaja. Jednostavno, ne može da podnese da nešto drugo ima kontrolu nad njenim telom i zdravljem. Jelena podseća da je upravo naše telo jedna od retkih stvari na koju direktno možemo da utičemo i zato ne želi da prepušta tu kontrolu bilo kakvim supstancama koje izazivaju zavisnost.

Ona i Novak biraju ishranu biljnog porekla, a Jelena je podelila i recepte za specijalitete koje sama pravi, kao što su salata od kinoe ili slatkiši sa zdravim sastojcima. Njena poruka je da svako treba da osluškuje svoje telo i prilagođava ishranu u skladu sa onim što telo poručuje.

jelena djokovic 2.jpg
Instagram / jelenadjokovicndf 

Jelena je visoka 176cm, a prema većini navoda u medijima, ima 60kg. Moguće je da ova težina varira, jer je ranije znala i da preskoči poneki trening. Sada redovno vežba i ponosna je na to, pa je moguće i da je neki kilogram oslabila. Pogledajte je u galeriji slika. Šta vi mislite?

ATA / Antonio Ahel, M.K./ATAImages Vitka kao devojčica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna