Na Fejsbuk nalogu Eve Ras osvanuo je status koji je zabrinuo mnoge prijatelje i pratioce glumice. Naime, Eva, koja iza sebe ima mnoge teške trenutke, je navela da je pre 10 dana napadnuta od strane koleginica i povređena na jednom snimanju, te da ima unutrašnje krvarenje.

"Deseti je dan od atentata na mene i još uvek se nisam oporavila. Unutrašnje krvarenje nije prestalo. One su ili loše glumice ili loši ljudi, ako su mogle da unakaze na takav način staricu od 83 godine", tvrdi Eva.

"Da sam poginula na snimanju, govorili bi da je to bio nesrećan splet okolnosti, ali ostala sam živa i mogu da tvrdim da je to bio atak na mene, da su me sa uživanjem gnječile kao vašku i da je bilo sasvim namerno, da nije tako ne bi bile ljute, ne bi prestale da komuniciraju sa mnom, ali one ćute i na setu, gaze i profesinalizam, ja im mutim um", nastavila je glumica i dodala:

"Posle stampeda na nedužnu staricu sledeće noći sam srećno izbegla novi napad. Vas profesori na Akademiji nisu naučili da u scenama tuče niko ne sme da bude povređen, svi naučimo koreografiju i možemo sto dublova da snimamo bez povređivanja, a vi podlo stanete iza mojih leđa ne rekavši ništa, a znate odakle stižu nasilnici."

Eva Ras
Youtube / Printscreen / Zenska Tv 

Eva Ras se, inače, godinama bori sa kancerom. U svemu, ipak, i dalje pokušava da pronađe nešto dobro i trudi se da je optimizam ne napušta.

"Život je najdragoceniji i najlepši, čak i kada nas šikaniraju i kada je sve loše, kada vas neka teška bolest snađe i tad vi ne želite da napustite ovaj svet. Zahvalna sam Bogu za sve što mi je dao, ali i uzeo. Jer sve što mi je Bog dao, sve što je u prošlosti, to niko ne može uzeti. U prošlosti i dalje imam ćerku i muža koji me voli, fantastičnu porodicu, ceo svet slavi moj glumački talenat i to se ne može promeniti", rekla je ona jednom prilikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

EVA RAS O ISKUSTVU SA DROGOM: Bilo je strašno i bila sam POREMEĆENA, a brak mi se raspao! URADILA NEŠTO ČEGA SE I DANAS STIDI Kurir televizija