Eva Ras (82) od 2002. godine vodi bitku sa kancerom materice, a otkako se suočila sa najtežom bolešću počela je, kako kaže, više da ceni i voli život.

"Medicina mi pomaže da produžim život. Sa kancerom se borim godinama, jako sam zahvalna na tome iako je kvalitet života veoma loš. Ne mogu da 'krkam', da pušim i pijem, ali otkad sam se razbolela shvatila sam koliko je život dragocen i lep. Mislim da na planeti Zemlji ništa nije dragocenije od života", rekla je glumica, prenosi "Grand Online".

Eva Ras
Youtube / Printscreen / Kurir 

Eva živi kao sav normalan svet, pa je građani često mogu sresti u gradskom prevozu.

"Uvek sam se vozila autobusom, i kada sam bila najslavnija. Niko se ne iznenadi zbog toga, jer se nikada nisam odvojila od naroda. Kada bih se vozila avionom, nikada nisam putovala u biznis klasi. Taksi ne bih platila ni tuđim parama", iskrena je dramska umetnica.

Eva se 1963. godine udala za ljubav svog života - Radomira Stevića Rasa, sa kojim je dobila ćerku Krunu. U godinama koje su usledile doživela je dva najveća gubitka - početkom osamdesetih preminuo joj je suprug, a 1991. godine izgubila je i ćerku, koja je tada imala 24 godine.

Eva Ras
Youtube / Printscreen / Grand Magazin Tv Grand 

Glumica se nikada nije pomirila sa porodičnim tragedijama i nakon smrti muža i naslednice na svoj emotivni život stavila je tačku.

"Moj ljubavni život sam posvetila mom suprugu. Imala sam tri supruga, ali otkada je umro Ras nemam nikoga. Ružno je da pišu kako imam ljubavnika koji je od mene mlađi šezdeset godina. Svaki čovek treba da zna da se ljubav gaji, ne kupuje se u supermarketu, i da biste je dobili morate da je date", zaključila je sada Eva.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna