Obe su rano počele da pevaju, obe su počele da grade slavu nastupima u takmičenju "Zvezde Granda". Za Aleksandru Prijović kažu da je danas "najjača snajka Srbije", jer je udajom ušla u kuću Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Ipak, ona uvek ističe kako je zaslužila svaki uspeh, jer peva od 14. godine i sve je uložila u svoju karijeru. Isto toliko ulaže i Milica Pavlović, koju su zvali "kraljicom Juga", a od nedavno i "Lavicom". 

Obe devojke su za ovu godinu zakazale koncerte u čuvenoj "Areni", u isto vreme krenule na turneju, pa se svi pitaju da li između mladih zvezda tinja neki tajni rat. Milica je uveliko "prešišala" Priju po broju objavljenih albuma. Ona ima čak šest izdanja, dok je Aleksandra objavila tri, ali se posvetila i porodici i odgajanju sina Aleksandra.

milica pavlovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Milica se prva oglasila u medijima i najavila da će pred Beograđanima pevati 23. decembra, a zatim je i Aleksandra organizovala konferenciju za novinare i otkrila da će na istom mestu nastupiti pre Milice, ali dva puta, 29. i 30. septembra.

Pojavili su se napisi da se Milica razočarala odlukom koleginice da pre nje uđe u Arenu, ali u prilog joj ide to što će imati više vremena za pripremu koncerta, a nema sumnje da će obe prirediti spektakl za pamćenje.

aleksandra prijovic sa sinom-min.jpg
Instagram / aleksandraprijovic 

"I ona i ja ozbiljno smo pristupile ovom poslu, karijeri, i publika je to prepoznala. Ne kažem da se drugi ne trude, ali, eto, treba imati sreće da se sve namesti. Ja pevam od 14. godine i mislim da je vreme za veliki solistički koncert, a i Milici želim svu sreću", poručila je Aleksandra Prijović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Aleksandra Prijović Twitter/@sabotiramm