Milica Pavlović uvek ponavlja kako je veoma stidljiva kad se snimaju intimnije scene, koje su svima bile posebno interesantne u seriji "Pevačica". Miloš Timotijević joj, prema njenim rečima, samo otežava: "Kad on uđe u ulogu, ja se zaledim", priča "kraljica juga" uz smeh.

Koliko snažan karakter, koji pleni, ima srpski glumac, uočljivo je i u video klipu koji je Milica objavila na Instagramu. U njemu se, zaista, sve "puši" od strasti.

Pevačica kaže da je ekipa mnogo puta morala da prekida snimanje sličnihscena. "Ne mogu tako lako da se prilagodim tome da je sve to samo fikcija", objašnjava ona, ali redovno ističe da je Miloš imao dovoljno strpljenja za nju. Samo sa Timotijevićem bi, kaže, krenula u Holivud.

Milica Pavlović o intimnim scenama sa Milošem Timotijevićem
Youtube/Printscreen/Youtube / Senorita Music 

Da bi snimanje uspelo, glumac je morao da izvede malu "prevaru". Pošto je nju uvek hvatala panika kad je trebalo da se poljube, Miloš je režiji kazao: "Zaboravite sve, sad idite tamo i recite joj da neće biti poljupca".

Tek kad su Milici to rekli, ona se opustila. Miloš priča kako stada počeli normalno da snimaju i on ju je poljubio - smatra da je to bio trik, ali ne i prevara.

"Posle toga je vrištala, bilo joj je užasno neprijatno. Imali smo dva, tri poljupca i ona je posle svakog vrištala koliko joj je bilo neprijatno", završio je glumac.

Novi klip pokazuje da se bar malo opustila, ali tvrdi da i ovaj snimak gleda "kroz prste" zbog stida. Pogledajte ga i vi...

Tekst: