Hande Erčel postala je najpopularnija glumica u Turskoj, čini se, preko noći. Dok su se njene kolege sa Bosfora žalile da nemaju posla, ona je uloge mogla da bira. Jedan od razloga je i taj što je jako disciplinovana i spremna da se žrtvuje. Zbog uloge u sapunici "Pokucaj na moja vrata" morala je da mršavi i do pet kilograma nedeljno.

Kako bi mogla da glumi lik Ede Jildz, autori serije su od nje tražili da se reši suvišnih kilograma.

"Skidala sam pet kilograma nedeljno. U tom periodu sam jela samo tečnu hranu, živela sam na supama i na vodi. Još uvek pazim, ali ne toliko rigorozno", rekla je za turske medije glumica koja se potpuno odrekla šećera i ugljenih hidrata, a zamenila ih je proteinima.

Sada doručkuje belance, tost s avokadom i voće, ruča pileća prsa, povrće i integralni pirinač, dok za večeru uživa u ribi i salati. Kad ogladni između obroka, pojede jabuku ili popije zeleni smuti.

Hande je svojevremeno za tursko izdanje magazina "Elle" ispričala šta je ono što nju pokreće.

"Odlučnost, samouverenost, ambicija. Verujem u snagu misli i energije. Uvek slušam unutrašnji glas, rekla bih da je i to razlog moje smirenosti. Ipak, pre nego što donesem neku odluku, volim da se konsultujem sa ženama koje su mi važne, koje me na određeni način inspirišu i vode kroz život. Ako, s druge strane, i ja utičem na druge žene, to znači da se nastavlja lanac inspiracije. Često ističem da je, u ovom svetu muškaraca, veoma važno da čvrsto stojimo na nogama i 'bildujemo' samopouzdanje. U tome ne pomažu nikakva emotivna veza ili društveni status, već isključivo rad na sebi, vera u sebe i nepristajanje na kompromise", rekla je turska lepotica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Smršajte jedući obilne doručke TikTok/samiraport

- Odlučnost, samouverenost, ambicija. Verujem u snagu misli i energije. Uvek slušam unutrašnji glas, rekla bih da je i to razlog moje smirenosti. Ipak, pre nego što donesem neku odluku, volim da se konsultujem sa ženama koje su mi važne, koje me na određeni način inspirišu i vode kroz život. Ako, s druge strane, i ja utičem na druge žene, to znači da se nastavlja „lanac inspiracije“. Često ističem da je, u ovom svetu muškaraca, veoma važno da čvrsto stojimo na nogama i „bildujemo“ samopouzdanje. U tome ne pomažu nikakva emotivna veza ili društveni status, već isključivo rad na sebi, vera u sebe i nepristajanje na kompromise. To bi bila moja poruka lepšem polu.