Pokušaji Goce Tržan i Raše Novakovića da dobiju bebu pomoću vantelesne oplodnje nisu bili uspešni. Pevačica je o tome govorila više puta, a ona i muž su bili spremni i da usvoje dete.

Međutim, i tu su naišli na nepremostive prepreke, jer su želeli novorođenu bebu a - prema našem zakonu - razlika između usvojitelja i usvojenika ne sme da bude veća od 45 godina.

Pevačica je vodila brojne razgovore na ovu temu. "Pričala sam sa Sergejem Ćetkovićem, koji je usvojio ćerke", kaže Goca. "Procedura oko usvajanja dece je jeziva, jer moraju da se ispune razni zahtevi, a ima i određenih ograničenja. Moraš dve-tri godine da prikupljaš papire i mlatiš se sa glupostima."

goca trzan rasa novakovic-min.jpg
Instagram / gocatrzan 

Kako se ni san o usvojenju nije ispunio, pevačica i njen muž su razmatrali i mogućnost da finansijski pomažu dete kojem je takva podrška potrebna. Usvajanje je, kako kaže, u njoj budilo poseban strah.

"Usvajanje je nešto najlepše što čovek može da da drugom ljudskom biću, a to je sigurnost, ljubav, budućnost… ", opisala je u razgovoru sa Sergejem u svojoj emisiji.

goca trzan  2-min.jpg
Instagram / K1 

"Ja sam beskrajno emotivna isto koliko i ti, toliko se dajem i ja se bojim da mi usvojimo dete i volim ga kao što volim Lenu i da jednog dana se desi kao u onim američkim filmovima. Da dete poželi da se vrati svojim biološkim roditeljima, ja mislim da bi mi se srce raspuklo na 500 miliona komada", bila je iskrena Goca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"ZGAZILA SAM GA ŠTIKLOM IZ SVE SNAGE!" Goca Tržan ispričala kako je na jednom nastupu "REŠILA" navalentnog muškarca kurir televizija