Mirna Košanin se udala vrlo mlada i rano dobila sina, ali brak nije izdržao sve uspone i padovi su u zajednici uobičajeni. Pevačica se danas sa osmehom seća ovog perioda, mada je sam razvod, kako kaže, bio veoma težak.

"Vreme je pokazalo da je to najbolje što sam mogla da uradim", ispričala je nekadašnja zvezda Granda gostujući na TV Prva. "Sin sad ima 19 godina, a sa njegovim ocem sam danas u dobrim odnosima.

I dan-danas kažem, on je najlepši muškarac u mom rodnom gradu", ispričala je Mirna.

mirna kosanin 2-min.jpg
Instagram / mirna_kosanin 

Starateljstvo nad detetom je pripalo Mirni, ali joj nije bilo lako kao mladoj majci. Kad je Kosta napunio godinu dana, uz podršku roditelja je uspela da odlazi u Švajcarsku i tamo peva.

"Imala sam zasigurno i imam najboljeg oca na planeti zemlji, čoveka koji je moje dete kupao, presvlačio, čoveka koji je mene učio o svemu", opisala je Mirna svojevremeno.

mirna kosanin 3 min.jpg
Instagram/ mirna_kosanin 

Rad i borba za egzistenciju, podizanje deteta i životna iskušenja doneli su Mirni novu zrelost. Sada ima drugačije stavove o braku.

"Trebalo je da imamo više razumevanja jedno za drugo", kazala je na TV Prva. "Muškarac treba da ženi bude oslonac, a žena da može da prihvati i neka tuđa pravila", kaže pevačica, "suština je u komunikaciji i kompromisu. Sad prvo izbrojim - ne do deset, nego do sto - pre nego što bilo šta kažem."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"PLAN JE DA SE UNIŠTE ZVEZDE GRANDA I SAŠA POPOVIĆ!" Snežana Đurišić progovorila o PRAVOJ pozadini optužbe za primanje mita Kurir teleivizija