Heder Mils je decenijama punila novinske stupce - od vremena kad se bavila manekenstvom, preko strašne nesreće u kojoj je izgubila nogu, pa sve do udaje za jednog od najpoznatijih muzičara na svetu - Pola Makartnija.

Vrhunac njene životne priče bio je jedan od najtežih razvoda u svetu šoubiznisa - toliko je bila očajna da je Polovu advokaticu ispolivala vodom na suđenju. "Lakše mi je bilo kad sam ostala bez noge", ispričala je Heder u dokumentarnom filmu.

Njena životna priča sadrži teške elemente, premda su mnogi upućeni tvrdili da Milsova voli i da preteruje. Navodno je bila zlostavljana u detinjstvu, što je otac više puta demantovao, a onda je majka napustila i muža i decu.

heder mils 0018048955-min.jpg
Profimedia 

Heder se neko vreme sama starala o mlađem bratu i sestri, mada je i sama imala tek 13 godina. Kad se majka vratila i odvela ih u London, njen dečko nije bio blagonaklon prema Heder. Rečeno joj je da je bolje da ode, pa je devojčica nekoliko meseci živela ispod mosta Voterlo.

Kad je njena fotografija dobila nagradu na jednom takmičenju, uspela je da započne manekensku karijeru. Život joj se dramatično promenio kad je na nju, jednog dana, naleteo policajac na motorciklu. U nesreći, ostala je invalid.

Ostala je bez jedne noge, sve do kolena, a u očaju posle operacije pronašla je i novu svrhu svog života. Počela je da se bavi akcijama za pomoć ljudima kojima su potrebne proteze nakon amputacije.

heder mils i pol mekartni 0699646798-min.jpg
Profimedia 

Na jednom dobrotvornom skupu, upoznala je Pola Mekartnija. Njihov susret je zapalio vatru ljubavi, jer je čuveni član grupe "Bitls" bio sam posle smrti svoje supruge Linde.

Četiri godine je trajao brak koji su napadali svi - počevši od medija, pa do Polovih prijatelja i članova porodice. Svi su sumnjali da je Heder, zapravo, namerila da uzme bar deo Mekartnijevog bogatstva. Njen život se, velikim delom, pretvorio u borbu protiv tabloida. Sa druge strane, Pol se žalio da se Heder ponaša zapovednički i da se s njom više nije moglo civilizovano živeti.

heder mils i pol mekartni 0223212583-min.jpg
Profimedia 

Na suđenju je Polova žena tražila 125 miliona funti, a sudija joj je dodelila "samo" nešto više od 24 miliona. "Njeno svedočenje je bilo nekonzistentno, netačno i ne baš iskreno. Ukupan utisak je da ona nije impresivan svedok", navedeno je u obrazloženju presude. 

pol makartni 0227121260-min.jpg
Profimedia 

Sudiji Heder nije mogla ništa, pa je svoj bes iskalila na Polovoj advokatici, prosuvši joj čašu vode na glavu. Makartni je kasnije opisao svoj brak sa Heder kao jednu od svojih najvećih grešaka, ali nije propustio da doda: "U svemu gledam pozitivne strane, a iz tog braka sam dobio još jednu divnu ćerku".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

RAZVOD JE NEĆE ZADRŽATI OD ODLASKA U AMERIKU? Nakon ŠOKANTNE izjave o RAZLAZU, Tijana Bogićević OTKRILA KAKVE SU JOJ DALJE NAMERE Kurir televizija