Linda Evans rođena je 1942. godine u Konektikatu, SAD. Dva puta se udavala, ali nije imala mnogo sreće u ljubavi. Prvi suprug, Džon Derek, prevario ju je sa glumicom Bo Derek, koja je u tom trenutku bila 30 godina mlađa od njega. 

Da se nije razvela od Džona, Linda Evans nikad ne bi ni igrala Kristl Karington, jednu od glavnih uloga u čuvenoj TV seriji "Dinastija". Lepa plavuša za kojom su uzdisali mnogi muškarci, a žene tajno priželjkivale da liče na nju bila je ostavljena nakon osam godina braka, a nije krila koliko ju je razvod razorio.

"Kad me je ostavio zbog Bo, koja je tada imala oko 15 godina, želela sam da umrem. Tada mi je to bila najgora stvar na svetu koja je mogla da mi se dogodi – život bez Džona. Bio mi je sve. Bila sam ljuta, bila sam tužna. Bila je to najgora mešavina stvari. Prošla sam kroz sve faze, ali divan je onaj trenutak kad potpuno isključite mozak i usmerite svu energiju samo na sebe i prestanete da razmišljate o prošlosti. Kad počnete da razmišljate o budućnosti, možete da imate divan život. Svakodnevno učim o takvim stvarima", izjavila je u jednom intervjuu Linda.

Džon se preselio u Nemačku s Bo, a venčali su se posle njenog 19. rođendana 1976. godine.

Kristl Karington muž ostavio zbog mlađe
Profimedia 

U godinama koje su usledile, Bo je stekla svetsku slavu, ali ostala je u braku sa Džonom sve do njegove smrti 1998. godine.

Iako je Derek nesumnjivo slomio srce Lindi Evans, ona je ostavila sve iza sebe i izgradila prijateljski odnos sa Bo.

"Ja se ne družim s nekim osim ako mi se zaista dopada. Ona mi se sviđala pre nego što se to desilo. Bilo mi je neprijatno neko vreme, naravno, obema je bilo. I onda sam nastavila sa svojim životom",  ispričala je Linda pre nekoliko godina",  Znate, ne prestajem da volim ljude samo zato što više nisam s njima, samo ih volim drugačije. Rekla bih da smo sada prijateljice", rekla je Linda.

Lindi je "Dinastija" donela ogromnu popularnost i život na visokoj nozi, ali teško je podnosila starenje pa se povukla iz javnosti. Vratila se kada je u 78. godini dobila novu filmsku ulogu, a i dalje izgleda lepo i negovano.

Profimedia Svi su je voleli kao Kristl Karington u TV seriji "Dinastija"

Bo Derek je već godinama u braku sa glumcem Džonom Korbetom koji je u seriji "Seks i grad" glumio Ejdana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

GOCA LAZAREVIĆ IZAZVALA EKSPLOZIJU EMOCIJA, otpevala je pesmu "Vidovdan" u studiju! Odgonetnula mit o RAZVODU!  Kurir televizija