Bivši bubnjar "Bijelog dugmeta", Milić Vukašinović, završio je u Urgentnom centru. On je potvrdio da trpi jezive bolove koji su u početku bili blagi, ali sada već traju 24h.

"U početku sam mislio da nije ništa ozbiljno, a onda su bolovi počeli da budu konstantni, traju 24h, najveće bolove imam u predelu leve noge", rekao je Milić za "Kurir" pa dodao:

"Sada sam u Urgentnom, čekam izveštaj lekara, trebalo bi da naprave procenu vezano za operaciju, verovatno će biti jer je reč o upali krvnih sudova, iskreno se nadam da će sve biti dobro", rekao je muzičar a uz njega je supruga Suzana.

Bubnjar Milić Vukašinović hitno završio u bolnici kako saznajemo zbog aneurizme u butini.

"Trenutno smo u Urgentnom centru, čekamo skener. Noga ga bolela u pitanju je aneurizma na butini. Sledi operacija. Znate kako Milić je dobro, ali je aneurizma tempirana bomba sa njom se nikada ne zna. Zbog toga smo i prekinuli odmor. Ne paničimo, biće sve u redu", rekla je za "Blic" Suzana.

Milić je pre pet godina doživeo veliku tragediju. Njegova ćerka Maja oduzela je sebi život u avgustu 2018. godine, a uzrok smrti bio je, ukazivale su prve pretpostavke, predoziranje lekovima.

Vreme, u ovom slučaju, ne leči rane, rekao je nedavno nekadašnji bubnjar "Bijelog dugmeta" i frontmen "Vatrenog poljupca".

"Kad ti umre rođeno dete, ona nit tvog blistavog, ispunjenog i radosnog života se prekine i nikad više ta nit ne može biti onakva kakva je bila pre nego što se prekinula", rekao je muzičar za "Objektiv".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

REALNA PRIČA - MILIĆ VUKAŠINOVIĆ - 01.04.2023 Kurir TV