Hit “Hajde da ludujemo ove noći“ i nakon trideset godina od kada ga je otpevala mlada i harizmatična Tajči, danas Tatjana Kameron, odzvanja u ušima. Pevačica je devedesetih godina prošlog veka bila velika zvezda, ali pošto je prošla kroz razne unutrašnje borbe, a ni slava ni novac joj nisu doneli sreću, na vrhuncu popularnosti je otišla u Ameriku. 

"Postojala je kombinacija razloga za odlazak, a jedan od njih je taj što sam oduvek želela da studiram u Njujorku. Bila sam u Moskvi, Budimpešti, nije mi bio problem da putujem, provela sam neko vreme u Londonu", rekla je pevačica koju su negativni komentari jako pogađali.

 "Stalno sam bila našminkana. Zapravo mi je bilo teško! Došla bih bez šminke, okupala se u moru, izašla, sela na kafu i neko bi mi prišao i rekao: o, jesi li ti Tajči? Ti uopšte ne ličiš na Tajči, pa mislim da si mnogo lepša na TV-u! Pa naravno da jesam, kao i svi kada se našminkaju, to me je jako pogađalo. Nisam znala kako da se borim, niti sam imala mentora da mi objasni i pomogne. To je posao u kom si izložen svakakvim kritikama, 'malo si se ugojila, daj prestani da jedeš, opet jedeš'... Uvek si pod lupom. Trebao mi je odmor",  prisetila se Tajči koja odluku da se odseli u Ameriku nije donela preko noći.

"Otišla sam u ono vreme kada su već počeli nemiri i rat kod kuće. Nisam imala ušteđevinu, podelila sam je, i otišla sam sa vrlo malo novca. Iz slave u potpunu anonimnost. Nisam ni toliko dobro znala engleski, tada nismo imali Jutjub, pa nismo imali priliku da vežbamo. Nisam htela da koristim nikakve veze, poznanstva... Želela sam da budem sama i da se ponovo izgradim... malo po malo, upoznaš ljude i stvoriš sebi novi život", zaključila je  za "Happy FM" ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

RAZVOD JE NEĆE ZADRŽATI OD ODLASKA U AMERIKU? Nakon ŠOKANTNE izjave o RAZLAZU, Tijana Bogićević OTKRILA KAKVE SU JOJ DALJE NAMERE Kurir televizija