Ćerka Milića Vukašinovića oduzela je sebi život u avgustu 2018. godine, a uzrok smrti bio je, ukazivale su prve pretpostavke, predoziranje lekovima.

Vreme, u ovom slučaju, ne leči rane, priznaje nekadašnji bubnjar "Bijelog dugmeta" i frontmen "Vatrenog poljupca". 

"Kad ti umre rođeno dete, ona nit tvog blistavog, ispunjenog i radosnog života se prekine i nikad više ta nit ne može biti onakva kakva je bila pre nego što se prekinula", rekao je muzičar sada za "Objektiv".

Utehu, nažalost, ne može da pronađe ni u unucima, budući da su oni nakon smrti majke zbrinuti u socijalnoj ustanovi, jer njihov otac nije u stanju da brine o njima.

"Nažalost, moji unuci su oduzeti od roditelja i socijalna služba brine o njima u Kinder selu, kako se zove ustanova gde su smešteni. Njihov otac, bivši muž moje pokojne ćerke, podneo je zahtev da ih uzme i dozvoliće mu kad se potpuno skine sa droge i opijata, što se još uvek nije desilo. Sve dok postoji njegov zahtev kao oca, ja ne mogu da podnesem zahtev da ih uzmem da žive sa mnom, tako da ih viđam povremeno kada sam u Sarajevu, što je, naravno, vrlo kratko i nedovoljno", objasnio je Milić Vukašinović za pomenuti medij.

Muzičaru je u najtežim trenucima najveća podrška bila sadašnja supruga Suzana, koja je sve vreme bila uz njega.

"Nama je uvek predivno i uglavnom smo stalno zajedno. Stvaram muziku, novi album za "Vatreni poljubac" i autobiografiju u tri dela na preko 1.200 strana. Prvi deo sam objavio pre dve godine, drugi deo je spreman, a treći se lektoriše. Uvek ima nekih događanja. Suzana ode sa mnom na probu da sluša teški rok, koji baš i ne voli. Moram da naglasim da je ona majstor u kuhinji. Mnogi su rekli da nikad nisu jeli sarme i paprikaš kao kod nje. Kad je preuzela da pravi hleb, tek tada su nam se svi gosti najeli. I ja sam naučio da kuvam", ispričao je pre nekoliko godina Milić Vukašinović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna