"Nastaviću da se borim za život", ponavlja uporno Šenon Doerti i njena borba daje rezultate. Punih osam godina glumica bije bitku s karcinomom, a prošlog meseca je objavila da su se pojavile i metastaze na mozgu.

Zvezda nekadašnje TV serije "Beverli Hils" snimljena je sada kako izlazi s prijateljima na večeru, a njeni obožavaoci su oduševljeni što je ponovo na nogama.

U crvenoj bluzi i drap kardiganu, Šenon je delovala mršavo, ali i dobro raspoloženo. Nekoliko nedelja ranije izvela je i majku na večeru, pokazavši da su njeni najveći strahovi, bar trenutno, utihnuli.

senon doerti 0790223044-min.jpg
Profimedia 

Šenon je s vremena na vreme objavljivala na Instagramu snimke uz koje redovno doda i naznaku "rak može i ovako da izgleda". Tako je bilo i posle operacije na mozgu, ali i tokom pripreme za zračenje.

senon doerti 0784896232-min.jpg
Profimedia 

Prvi put je dobila karcinom dojke 2015. godine i lečila se sve do 2017. godine. Bolest joj se vratila tri godine kasnije. Otkriveno je da je metastazirao i potvrđen je 4. stadijum. Tada je počela sa hormonalnom terapijom, a uzima i druge lekove koji bi trebalo da stabilizuju njeno stanje.

Prema poslednjoj dijagnozi, procenjuje se da bi Šenon mogla da živi još 10 do 15 godina. "Ja planiram da budem najstariji pacijent oboleo od karcinoma četvrtog stepena", kaže popularna glumica koja deli svoje iskustvo sa obožavaocima.

Šenon Doerti posle operacije karcinoma na mozgu
Youtube/Printscreen/EntertainmentTonight 

Kako je izjavila, ne pravi spisak "poslednjih želja". "Prva je želja da živim", objasnila je. "Tek treba da sednem da napišem oproštajna pisma. Ali kad god pomislim da to treba da uradim, osećam da se kraj bliži. A ja to još ne želim, neću da se oprostim", otkrila je Šenon.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

NE SLUŠAJ TUĐA ISKUSTVA, TI MOŽEŠ BITI HEROINA SVOJE PRIČE! Hrabra Ana Dornik pomaže ženama u borbi protiv karcinoma dojke Kurir TV