Dragan Nikolić i Milena Dravić godinama su imali kuću u Crnoj Gori u Rosama, gde su provodili cela leta, a često su im u goste dolazili i drugi popularni glumci s kojima su se družili.

Komšije su sada otkrile da je kuća u kojoj su živeli prodata. Jedan deo kuće pored njihove, kako oni kažu, kupio je njihov kolega Dragan Gagi Jovanović, ali i on je svoj deo prodao.

"Ja sam živeo u kući koju je napravio moj pradeda, pa je potom deda živeo tu, a onda ju je posle otac renovirao i posle je cela rasprodata. Prvo je kupio Dragan Nikolić jedan deo, pa do njega Dragan Jovanović, a donji deo jedan biznismen iz Bijelog Polja", rekao je Kaluđerović koji se prisetio Dragana Nikolića.

"Bio sam dečak. Nekih 13, 14 godina sam imao. On je bacao mrežu da peca ribu. Voleo je mnogo Rose. Posle pecanja obavezno je jeo pršut i pio domaće vino tu u jednom restoranu odmah do vode. Sedeo je tako s meštanima, a mi deca smo trčali oko njega. Šetao je sam dugo pored mora, pa se zagleda u talase", seća se Mihajlo davnih vremena.

S druge strane, Milena je bila tiha, navodi za "Kurir" sagovornik.

"Ona je bila povučenija. Imala je svoje društvo. Nije mnogo komunicirala s meštanima. Recimo, Seka Sablić, Milena i Dragan su se svi zajedno družili. To da ste videli - ovde kraj mora kako je bilo lepo videti glumačke legende kad zasednu. Provodili su vreme zajedno. Dolazili su im i drugi glumci, ali ne sećam im se sada imena. Bokokotorski zaliv je Dragan jako voleo jer je zavučen i imao je mir ovde. Dragan je prodao davno kuću, a i Gagi je prodao svoj deo, pa sad tu žive drugi ljudi", ispričao je Kaluđerović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Seka Sablić sa porodicom na odmoru Kurir televizija