Žarko Jokanović i Milica Milša u braku su 24 godine, a sedam godina kasnije u njihov dom stigla je Lea. Poznati par ju je neizmerno voleo, a posle 17 godina, nažalost, morali su da se oproste od svog ljubimca.

"Otišla je gospođica Lea, da laje na zvezde. Sedamnaest godina bila je naša najveća sreća. Volim te beskrajno, tvrdoglavko moj mali“, napisao je poznati scenarista, a potom Lei posvetio još jednu objavu.

"Leice moja najlepša... Sedamnaest godina bila si najdivniji deo naše porodice... Lepotice moja svojeglava i neodoljiva... Usrećiteljko naša... Ludice moja mala... Nestaško moj razigrani... Hvala ti za bezbroj trenutaka sreće koje si nam pružila... Bez tebe ništa više neće biti isto... I zalaj nam negde odozgo, između zvezda... Volim te beskrajno i zauvek, ljubavi moja, moja princezice Leice“, napisao je Žarko, a Milica se oglasia video snimkom koji je dočarao koliko je Lea bila važan deo njihovih života.

"Leice naša, ljubavi, srećo najlepša, hvala ti na 17 godina koje si nam podarila, na enormnom smehu i ljubavi, bez tebe je sad sve prazno... Ostaju nam najlepša sećanja, slike i ljubav neprolazna. Sad leti nekim lepšim prostranstvima sa Okicom i Žujkicom ponovo zajedno. Zauvek ostaješ naš najslađi i najluđi pas. Volimo te zauvek, lepoto naša", napisala je glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Milica Milša o snimanju nove serije Kurir