Goca Tržan izuzetno je ponosna na ćerku Lenu (16), koja za sada ne pokazuje afinitete ka pevačkom poslu. Gocu doživljava isključivo kao svoju mamu, a ne kao popularnu pevačicu.

"Lena ne reaguje na moju karijeru, ona živi od moje karijere i posla. Nije dete koje se loži na to da ide na moje nastupe. Nedavno je, u stvari, bila na jednom mom nastupu sa društvom i kada smo izašli rekla je: 'Mama, kako ti pevaš'. Ona se uopšte ne loži na mene jer ja u svojoj kući nisam Goca Tržan, pevačica, već Lenina mama i Rašina žena. Pitam je samo za mišljenje da li joj se sviđa neka pesma ili ne, jer ima dobar muzički ukus", rekla je pevačica za "Super TV" i dodala da je srećna što je Lena ponosna na nju.

Goca Tržan o teškim trenucima
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

"Moram da kažem da moja ćerka ide ponosno i podignute glave gradom i ne mora da se krije. Ja nisam osoba koja je u životu sebi napravila neprijatelje ili imam prošlost koje bi ona trebalo da se stidi", objasnila je Goca, koja smatra da je deci javnih ličnosti često teško da se izbore sa komentarima okoline.

"Mislim da je deci javnih ličnosti mnogo teže generalno da se nose sa okolinom, jer često moraju da brane roditelje. Ne brane sebe, već često ljudi kada ne znaju kako da ih povrede targetiraju njihove roditelje i stavljaju znak", rekla je pevačica.

Ona sa svojom ćerkom otvoreno i iskreno razgovara o svemu i trudi se da joj ne nameće svoje želje.

Goca Tržan o ćerki Leni
Printscreen/ YouTube TVDR 

"Ima razne talente, ali nema za muziku. Sjajan je menadžer i producent, bila bi sjajan organizator ili direktorka. Studiraće ono što ona želi. Ako bih mogla da poželim, poželela bih da se nikad ne bavi ovim poslom kojim se ja bavim u ovoj zemlji, i u ova vremena", zaključila je Goca za pomenuti medij.

Podsetimo, pevačica je naslednicu dobila sa prvim mužem Ivanom Marinkovićem, dok je poslednjih 11 godina u srećnom braku sa Radomirom Rašom Novakovićem.

Još fotografija Goce i Raše pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"NE LAŽEM KADA JE U PITANJU ESTETSKA HIRURGIJA!" Goca Tržan otkrila: I druge žene sa estrade se PECKAJU, radila sam KOREKCIJE Kurir televizija