Lena Marinković, ćerka Goce Tržan, danas proslavlja 16. rođendan, a pevačica joj je tim povodom posvetila dirljivu poruku u kojoj je istakla koliko je ponosna na nju.

"I tako... prođe 16 godina kao da sam okom trepnula, ovo malo biće se odmetnulo i pomalo zakoračilo u ovaj naš odrasli svet, pubertet malo popušta (Bože hvala ti, mislila sam da nikad neće proći i da ću sigurno poludeti ako potraje još malo). Toliko sam ti toga rekla jedina moja ćerko, ljubavi ti nije falilo, zagrljaja ti nije falilo, držanja životnih lekcija ti je preko glave", napisala je u svom stilu Goca i dodala:

"A ono čega uvek nekako fali je zajedničko vreme, da ti češće kažem da te razumem, da sam ponosna na to kako se boriš sa svim izazovima, da osećam tvoje strahove i tuge. I mogu samo da ti kažem biće sve u redu. Život je lep, raduj se. Šta god da se desi, mi te čekamo da te podržimo, ohrabrimo, obrišemo ti suze i vratimo te u ovaj grozni odrasli svet. Uvek upamti da si zauvek moja, iako si svoja. Srećan ti rođendan Leno. Volimo te."

Goca Tržan o teškim trenucima
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

Goca je naslednicu dobila u prvom braku, sa Ivanom Marinkovićem, od kog se razvela kada je Lena imala četiri godine. Nakon toga, pevačica je upoznala sadašnjeg supruga Rašu Novakovića koji je od prvog dana Lenu prihvatio kao svoju ćerku i najveća je Gocina podrška u njenom odgajanju i vaspitanju.

Goca Tržan i Raša Novaković
Instagram/gocatrzan 

"Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dečaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: 'Aman čoveče, pusti je'. Raša je čovek koji ume vrlo lepo da balansira između nas dve, naročito kada obe pošizimo", rekla je pevačica jednom prilikom.

Još fotografija Goce Tržan i Raše Novakovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna