Pevačica Goca Tržan naslednicu Lenu dobila je 2007. godine, u braku sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem od kog se razvela 2011, kada je njihova ćerka imala četiri godine. Iste godine upoznala je sadašnjeg muža, bubnjara Rašu Novakovića, koji je Leni zamenio očinsku figuru.

Poznato je da se Goca i Ivan nisu rastali u dobrim odnosima, a pevačica je sada izjavila da je njena ćerka dobila oca tek od četvrte godine života, kada se u njihovom životu pojavio Raša.

"Da li je tvoja ćerka imala oca pored sebe?", bilo je pitanje za Gocu u emisiji "Pretres".

"Pa imala je od četvrte godine, otkako smo Radomir i ja zajedno, od tada jeste. I ona i ja imamo sreću da je on ušao u naš život, da Lena ima očinsku figuru u kući, koja je zdrava i normalna, pokazuje ljubav prema njenoj majci i veliku ljubav prema njoj. Zdravo dete dolazi iz zdrave porodice i srećne porodice, gde su i majka i otac srećni ljudi i to ne znači nužno da i jedno i drugo moraju biti biološki roditelji", iskrena je bila pevačica.

Goca je svojevremeno otkrila da je Raša veoma zaštitnički nastrojen prema Leni.

"Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dečaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: 'Aman čoveče, pusti je'. Raša je čovek koji ume vrlo lepo da balansira između nas dve, naročito kada obe pošizimo", priznala je Goca tom prilikom.

Pevačica je otvoreno govorila i o tome da je veoma teško podnela razvod, iako to u javnosti nije tako delovalo.

"Ja sam prošla kao bos po trnju kada je moj razvod bio u pitanju. Koliko god izgledam kao jaka struktura, to me je devastiralo. Imala sam utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao moj bivši partner o meni u medijima i niko nije želeo da čuje moju stranu jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja potpuno nema tabue itd ", ispričala je Goca ranije na "K1" televiziji.

Još fotografija Goce Tržan i njenog sadašnjeg muža Raše Novakovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna