Da li ste i vi ponekad u nedoumici šta da poklonite dečku ili mužu? Čini se da je za muškarca mnogo teže izabrati rođendanski dar nego za ženu - nama uvek treba nešto od kozmetike, uživamo u sitnicama za kuću, prezadovoljne smo kad dobijemo buket cveća.

Saška Veselinov je sa lakoćom razrešila dilemu. Ona je mužu Đorđu organizovala romantično veče na Maldivima gde su trenutno na letovanju.

Uz svečanu večeru pod zvezdama, zaljubljeni par je uživao i u masaži za dvoje, a maleni Aleksandar je nosi bebi "bodić" sa divnom čestitkom "Srećan rođendan, tata". 

saska veselinov slavi rodjendan sa djordjem.jpg
Instagram / saskaveselinov 

Čitav doživljaj je upotpunilo i gledanje filma "Notebook". Ipak, najlepši trenutak je došao na kraju kad je Saška pripremila Đorđu tri balona. Romantični ritual koji je zamislila predviđa da slavljenik smisli tri želje i svaku od njih ispiše na papiriću. Papiri se zavežu za balone, a onda oni puste da odlete u noć.

"Srećan rođendan ljubavi, bio je izazov da te iznenadim", napisala je Saška uz slike na Instagramu, pogledajte kako im je bilo, u galeriji slika.

Instagram / saskaveselinov Uživanje na Maldivima

Tekst: Lepa&Srećna

 BONUS VIDEO:

Novak Djoković Instagram/nibman