Nikad joj brak nije ni padao na pamet dok nije srela ljubav svog života. "Čak i kad sam ga upoznala, prvo sam mu rekla da ne želim da se udajem", priča Džesika Čestejn, talentovana glumica, više puta nominovana za Oskara.

Međutim, kako su se ona i Đan Luka Pasi de Prepoluzo upoznavali sve bliže, tako se i njen otpor prema venčanju topio. "Shvatila sam da postoje neke stvari koje vredi proslaviti", kazala je Džesika u jednom intervjuu. "A i moj muž je osoba koju treba slaviti."

Holivudska glumica je bila očarana susretom sa svetom koji joj je bio potpuno nepoznat. "On potiče iz veoma stare italijanske porodice, veliki je džentlmen", kaže Džesika. "A meni je to veoma važno. U njegovoj familiji, niko se nikad nije razveo", navodi Čestejn podatak koji je nju potpuno impresionirao.

dzesika cestejn i muz djan luka 0673535627-min.jpg
Profimedia 

Rodoslov Pasi de Prepoluzo započet je pre više od hiljadu godina, u pitanju je plemićka porodica, a Đan Luka je grof. Praktično, i Džesika je dobila titulu grofice. Iako je porodica vrlo bogata, to nije sprečilo zgodnog Italijana da radi. Bavi se modnim marketingom, bio je šef PR službe u kući "Armani", a zatim prešao u "Monkler". Jedna od njegovih mentorki je bila lično Roberta Armani, sestričina slavnog Đorđa Armanija.

Đan Luka i Džesika, nekada "zakleta" neprijateljica braka, rekli su jedno drugom "da" na grofovom porodičnom imanju u Trevizu, u blizini Venecije, 2017. godine. "Pričali su mi kako su prve godine braka najteže, dok se ljudi ne naviknu, ali meni nisu - meni je divno", govorila je Džesika.

Osim tih kratkih, uopštenih izjava o mužu, glumica je bila vrlo zatvorena kad je reč o privatnom životu. Zato je bio šok kad se zatekla u super-intimnom trenutku na crvenom tepihu sa muškarcem koji - nije njen muž.

dzesika cestejn oskar ajzak 0630808783-min.jpg
Profimedia 

Snimak je nastao u septembru 2021. godine i odmah je postao viralan. Prikazuje Džesiku i kolegu Oskara Ajzaka s kojim glumi u hit seriji "Scene iz braka" kako poziraju fotografima. Oni se, na crvenom tepihu, prvo zagrle pri susretu, a onda u jednom trenutku Oskar sagne glavu da je cmokne u nadlakticu. Istovremeno, Džesika se nagne da ga zagrli bliže i nastaje slika sa krajnje erotičnom pozom. 

Sutradan su osvanuli na svim Instagram profilima sveta. Džesika je morala da svima objašnjava kako su i ona i Oskar u srećnom braku - "Ali sa drugim ljudima", dovikivala je Džesika užurbano, a Đan Luka je džentlmenski prešao preko svega. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

Premijera filma "Indigo kristal" crveni tepih Kurir