"Ljubav, zahvalnost, sreća, radost, porodica." Ovim citatom je Jelena Đoković proslavila jednu od velikih pobedaNovaka Đokovića, baš na Vimbldonu pre nekoliko godina. Tada je Nole osvojio trofej u meču protiv Kevina Andersona, a Jelena ga je pratila iz publike.

Na krilu joj sedeo tad maleni Stefan, a mama je privukla pažnju svih modnih portala u divnoj beloj haljini. Pripijeni kroj je isticao lep struk, a uzan gornji deo naglašavao siluetu. Nosila je pokupljenu kosu, baš kao i danas, s tim što joj je tad bila draža asimetrična pletenica.

jelena djokovic 0377907585-min.jpg
Profimedia 

Svi su tada pričali o fantastičnom satu koji je privukao pažnju izuzetnom vrednošću, a da je belo baš njena boja pokazala je i haljina na svečanom prijemu.

jelena djokovic 0377950220-min.jpg
Profimedia 

I danas, pet godina kasnije, Jelena je ponovo u belom. Ovog puta je odabrala fantastičan "off-white" beli tvid, a otvoreni reveri bez kragne naglašavaju njen dug, vitak vrat. Od nakita nosi samo minijaturne minđuše i krstić na tankom lančiću.

jelena djokovic 0789456823-min.jpg
Profimedia 

Stefan je opet uz nju, Novakovi otac i majka takođe navijaju iz lože našeg šampiona, a o eleganciji Jelene Đoković na današnjem meču se već piše. Njena izdanja sa prethodnih mečeva pogledajte u galeriji slika.

Profimedia Modni stil na Vimbldonu

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

Novak Reakcija briše suzu  RTS/screenshot