"Uopšte nisam žena za brak.To nije za mene. Nikad mi nije bio cilj da se udam, nikad se na to nisam fokusirala."

Ovim rečima je Kristin Dejvis šokirala sve ljubitelje serije"Seks i grad", koji su njen lik Šarlot voleli i zbog detinjaste opsesije brakom.

"Šarlot i ja imamo potpuno različit životni stil", objasnila je Kristin u jednom podkastu. "Ja uopšte nisam udata, nikad se nisam udavala. To, jednostavno, nije za mene."

kristin dejvis 0744462673-min.jpg
Profimedia 

Glumica kaže da je i to bio razlog zbog čega je morala da se posebno potrudi da verno odglumi simpatični lik iz čuvene serije. "Morala sam dosta da zapnem", priča zgodna brineta.

"Dešavalo se da imam po celu stranicu teksta o pravilima u braku. Pitala sam se i sama, bože, kako ću ovo da uradim, kako da deluje realno i da mi ljudI veruju. Baš sam bila pod stresom. Međutim, Šarlot je volela brak, želela je da se uda, pa sam morala i ja da delujem kao da to isto želim."

Kristin se zabavljala sa Alekom Boldvinom, Stivom Martinom i Aronom Sorkinom, ali nikad nije stala pred oltar. Ima dvoje usvojene dece, ćerku i sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Mirko Šijan i Bojana Rodić venčanje u crkvi Kurir