Bilo da uživate na moru, planini ili nekom gradskom izletištu, fotografišite se s primerkom našeg magazina i možete osvojiti vrednu nagradu – desetodnevno letovanje na grčkom ostrvu Tasos za dve osobe, što uključuje prevoz i smeštaj.
Foto-konkurs će biti otvoren do kraja avgusta, a stručni žiri sastavljen od naših eminentnih urednika i predstavnika agencije „Robinson”, nagradiće najlepšu fotografiju.

Lične podatke (ime i prezi me, adresa, broj mobilnog telefona) i fotografije visoke rezolucije (veće od 1 Mb) možete slati na naš imejl: lepaisrecna@adriamedia.rs

Kažu da je putovanje sinonim za sreću, sa njih se vraćamo puni utisaka i doživljaja, uz pregršt fotografija, suvenira i uspomena koje želimo da podelimo s drugima. Još je čuveni američki pisac naučne fantastike Rej Bredberi tvrdio da putujemo zbog romanse i zbog arhitekture, ali i da bismo se –izgubili!

Svako putovanje je pustolovina za sebe, a naša saradnica Maja Grubetić, profesionalna šminkerka i mikroinfluenserka, donosi nam iz prve ruke trendove koji vladaju u Italiji kao i male trikove najlepših žena na svetu.

"Moja bjuti putovanja su magična, uvek volim da naučim nešto novo i da to podelim s vama. Rim je moj grad iz snova, baš kao i Beograd, a imam tu privilegiju da ga upoznam iz „tajnog” ugla Italijana", kaže Maja.

Maja Grubetić_foto privatna arhiva (1).jpg
Privatna arhiva 

Za Katarinu Dragićević, mladu i šarmantnu autorku TV emisije „Sa Srpkinjom oko sveta“, putovanja su stil i smisao života. Kako sama kaže, raduje se svakoj novoj destinaciji, novim poznanstvima, kulturama i iskustvima, obišla je brojne zanimljive delove sveta, ali posebno izdvaja Tunis zato što je po mnogo čemu specifičan.

"Tunis ima da ponudi mnogo više od lepih plaža i luksuznih hotela. Recimo, mesto Bizerta do današnjih dana čuva uspomenu na stradale srpske vojnike u Prvom svetskom ratu, čije groblje meštani marljivo održavaju. Isto kao što je doskora Đorđe Mihailović čuvao Zejtinlik u Solunu, tako i jedna tunižanska porodica decenijama čuva podjednako važno groblje naših predaka na afričkom tlu", priča Katarina.

Katarina Dragićević_foto Nicu Maicariu (1).jpg
Privatna arhiva 

Novi broj našeg magazina donosi vam i zanimljivu putopisnu reportažu o grčkom ostrvu Milosu, dragulju Kikladskog arhipelaga, poznatom po raznobojnim stenama, divnim plažama, kristalno čistom moru, brojnim pećinama, burnoj istoriji...

"Uprkos čarobnoj prirodi, Milos još uvek nije postao meta masovnog turizma, što ga čini savršenim za aktivan i nezaboravan odmor", ističe naša saradnica Nataša Vuković.

Milos_foto shutterstock.jpg
Privatna arhiva 


Novi predeli, mirisi i ukusi, susreti, uživanje, sloboda... Priznaćete, to je dovoljno razloga da zavolite putovanja, još ovog leta spakujete kofere i krenete na put!