Jelena Đoković ne propušta nijedan meč na Vimbldonu ove godine, a primetno je i se "vratila modi". Godinama se trudila da ne privlači pažnju svojim modnim kombinacijama kao što je činila na početku braka s Novakom Đokovićem.

Sada je danima u centru interesovanja modnih portala, ali je pred finale Vimbldona odlučila da pokaže i detalj iz porodičnog života. Snimkom na Instagramu je mnoge oduševila.

Novak je krenuo na slavni stadion mnogo pre porodice, jer su mu sledili pripreme i zagrevanje. Žena i deca, kao i majka i otac će doći kasnije, pred početak meča.

jelena djokovic  srjdan djokovic 0789078677-min.jpg
Profimedia 

Zato je Jelena imala prilike da uradi ono što mnoge žene čine kad im partner krene u neki važan poduhvat - prosula je vodu za njim.

U simpatičnom narodnom ritualu joj se pridružio i sin Stefan koji je svesrdno zalio vodom put kojim je njegov slavni tata pošao u istoriju. Svi su, naravno, oduševljeni, jer ova tradicija priziva lakoću i uspeh u svemu.

Jelena poželela sreću novaku Instagram/jelenadjokovicndf

Majke su prosipale vodu za decom kad krenu u školu, na ispit ili razgovor za posao, a sad je i Jelena naučila svoju decu ovoj lepoj tradiciji.

Svi jedva čekaju i da vide kako će se ona doterati za najvažniji meč ovog turnira. Kažu da druge provedu sate šminkajući se, ali za Jelenu to nije karakteristično. Po mišljenju mnogih, njen najlepši ukras je njen osmeh, a svi priželjkuju da danas ima mnogo razloga da se smeška. Novaka prate iz lože žena Jelena Đoković, sin Stefan, kao i majka Dijana i otac Srđan. Pogledajte i Jelenine modne kombinacije koje je nosila tokom Vimbldona, u galeriji slika.

Profimedia Modni stil na Vimbldonu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Novak Đoković se sprema za izlazak na teren Instagram/djokernole