Zejna Murkić je ljubimica publike kojoj je od Pesme za Evroviziju karijera krenula usponom. Uz pesmu "Rumba" je danima igrala cela nacija, a ludi ritam je jedan od najvrelijih ovog leta.

Sad je pevačica pokazala i od koga je nasledila talenat za ples, jer je snimila oca kako igra i objavila snimak na Tviteru.

"Alal vera, tata" i "Ima odličan osećaj za ritam" samo su neki od komentara koje je Bego Murkić dobio na ovoj društvenoj mreži.

U belim kratkim pantalonama i plavoj širokoj majici, Zejnin tata je zaigrao na ulici u toplo letnje veče, a uprkos punačkoj figuri uspeo je da izvede razne spinove pa čak i "tverkovanje". "Moj tata, 59 godina", dopisala je Zejna uz video. "Inače, prvak Jugoslavije davno."

Zejna je odrasla u Loznici i kaže da je za nju vežu lepe uspomene. "Živela sam u kući sa mamom Mirsadom, ocem Begom, sestrama Sanelom i Marčelom, bakom i dekom. Imali smo malu farmu na kojoj smo čuvali konje i koze. Pošto je deda voleo da sadi voće, povrće, kukuruz, imali smo i njivu, a prednji deo dvorišta nam je bio sav u cveću", ispričala je pevačica za Hit.

Zejna Murkić
Instagram / zejnaofficial 

"Kada me je mama donela na svet, svi su u porodilištu želeli da se slikaju sa mnom, jer sam bila slatka mala crna devojčica sa afro-frizurom. Tata me je, kada sam imala osam meseci, sasvim slučajno ispustio iz ruku, pa sam pala na pod. Spustio je pogled i video da me nema, a ja sam u tom trenutku bukvalno trčala. Nisu mogli da veruju da ću tako brzo i neplanirano prohodati", ispričala je danas poznata pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ZEJNA OTVORILA DUŠU EVO U KOGA JE BILA JAKO ZALJUBLJENA? Zaista ih puno gotivim i uvek sam tu za taj deo POPULACIJE!  kurir tv