Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš venčali su se juče na jednom salašu u Krčedinu, a brak su sklopili u krugu članova porodice i najbližih prijatelja. Nakon što su izgovorili sudbonosno "da" mladenci su sa gostima napravili pravu žurku, a atmosfera je dostigla vrhunac kada je Anđela zaigrala trbušni ples

Mlada se u jednom trenutku u toku večeri iz venčanice presvukla u komplet boje šampanjca koji joj je otkrivao stomak, a dok je plesala muzičku podršku joj je davao muzičar Marko Luis. Kako je to izgledalo možete pogledati u videu ispod.

Anđela Jovanović igra trbušni ples instagram/tamaradragicevic

I mladoženja je takođe promenio dva stajlinga, pa je tamno odelo sa početka ceremonije zamenio onim u bež boji, te su on i glumica bili usklađeni i kada je o izgledu reč.

Među najveselijima su, pored Anđele i Mihaila, bili mladini roditelji, glumački par Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović.

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš venčali su se nakon tri godine veze, a glumica je jednom prilikom istakla da je sportista muškarac njenog života i da je beskrajno srećna što ga ima pored sebe.

Venčali se Anđela Jovanović i Mihail Dudaš
Instagram / _blejzmodesti 

"Predivno nam je. U samom startu smo ušli u ravnopravan partnerski odnos, gde smo se prepoznali i postali celina. Imam osećaj da se poznajemo ceo život. O tome sam mogla samo da maštam i sanjam, o tako čistoj vezi u kojoj nema nikakvih računa i agende. Postoji samo iskrena, čista i za mene prava ljubav. Ona traje, svakog dana raste i menja se, ima svoje metamorfoze, ali je sve jača i jača, iskrenija i dublja. Poenta našeg odnosa je da sve rešavamo kao partneri i učimo da se menjamo na bolje. Želim da budem odgovornija i jača, da bih ga zadivila i pružila mu ono što on pruža meni. I obrnuto. Mihail je romantičniji. Ima svoje načine da me iznenadi. Pored njega se osećam kao žena, ali i kao ljudsko biće. Ne osećam se zarobljeno i neiskazano. Ja cvetam u tom odnosu, oboje cvetamo, zalivamo se i hranimo da budemo što bolji", rekla je glumica krajem prošle godine za "Stil Kurir".

Još fotografija sa venčanja Anđele i Mihaila pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / _blejzmodesti Anđela Jovanović i Mihail Dudaš - venčanje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna