Bliži se 25. godišnjica onog tužnog dana kad je Santo Versaće ušao u Milansku katedralu u tišini. Tog 22. jula 1997. godine, on i sestra Donatela oplakivali su brata Đanija Versaćea, slavnog kreatora ubijenog na pragu kuće u Majamiju.

"Tog dana je umro i deo mene", napisao je Santo u svojim memoarima, a onda dao sve od sebe da se sačuva imperija koju su njih dvojica gradili. Međutim, godinama ga je mučio strašan bol zbog smrti brata.

"Svakog petka uveče, bežao sam iz Milana u Moltrasio i tamo se zatvarao u tugu i tišinu. Spavao sam u Đanijevom krevetu, sam", piše Santo. "Na groblju u Moltrasiju je Đanijev pepeo, a u vili na jezeru Komo smo bili zajedno srećni toliko puta."

djani versace donatela versace 0220733858.jpg
Profimedia 

Santovu ogromnu tugu je uspela da zaleči tek Frančeska De Stefano (53). On se razveo od prve žene 2004. godine, a tri godine kasnije je "slučaj" hteo da upozna zgodnu advokaticu mlađu od njega četvrt veka. I ona je poreklom iz Kalabrije, a njena baka je bila mušterija u krojačkom salonu mame Versaće!

Sklopili su brak 2014. godine, ali su se tek šest godina kasnije odlučili na venčanje u crkvi. Sprečilo ih je izbijanje pandemije korona virusa. Svečanost je konačno održana prošle subote, a zvanice su bile oduševljene lepotom svih detalja.

matrimonio-santo-versace-4-636x1130.jpg
Instagram / francescadestefanoversace 

Frančeska je bila u čipkanoj haljini minimalističkog šika, a mladoženja u teget smokingu - oboje vidno uzbuđeni i presrećni što im se i ovaj san ispunio. Nema sumnje da će i tužnu godišnjicu čije ih obeležavanje čeka dočekati zajedno, s rukom u ruci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Boje za venčanje TikTok/the.unfiltered.bride