Pevačica Jelena Tomašević pre nešto više od mesec dana ostala je bez oca Dragana čiju smrt je veoma teško podnela, a najveću utehu pronašla je u zagrljaju supruga, glumca Ivana Bosiljčića, i ćerke Nine (11). Jelena i Ivan beskrajno su ponosni na naslednicu, kojoj su usadili prave vrednosti, a Nina je, poput svojih uspešnih roditelja, i sama počela da pokazuje sklonost ka umetnosti i kreće njihovim stopama.

Nakon što se oprobala u nekoliko sportova, shvatila je da je folklor ipak njena najveća ljubav, zbog čega su Jelena i Ivan veoma srećni. Uz to, Nina ide i u muzičku školu.

"Išla je i na odbojku, i na ritmičku gimnastiku, i na atletiku jedno vreme, sve je nekako probala, i na kraju je došao folklor. Imaju koncerte svakog meseca, putovali su u Grčku sa folklorom i vidim da je to čini srećnom. A opet, sa druge strane, sad će krenuti u peti razred muzičke škole, svira klavir. Sluša i moje pesme, sluša ovu stranu muziku što je sada popularna, ali naravno da zna sve moje pesme, ima i neke omiljene. Upoznata je sa trendovima, ali već sama zna da izabere šta je dobro, šta nije, šta je za njen uzrast, šta nije, takve su joj i drugarice", rekla je Jelena za "Kurir" TV.

Jeleni Tomašević oko ćerke i obaveza pomažu prijatelji
ATA / Antonio Ahel 

Za razliku od mnogih pevača koji leto uglavnom provode radno, kod Jelene preovlađuje vreme za odmor.

"Imam vremena za odmor, meni je svako leto više odmorno a manje radno. Ima periodično koncerata, taman toliko da održim kondiciju", rekla je kroz smeh pevačica, koja je zbog porodičnih dešavanja sve poslovne planove odložila.

Jelena Tomašević o smrti Aleksandra Banjca
Youtube/Printscreen/K1 Televizija 

"Trenutno, da budem iskrena, zbog porodičnih događaja koje smo imali u proteklih mesec dana sve sam poslovne događaje, oko albuma, spotova i svega, stavila za drugi deo godine. Želja mi je da to završim i da publici predstavim nove pesme i spotove", objasnila je, a onda se osvrnula i na smrt oca, koji ju je prošle godine bodrio na jednom od najvažnijih nastupa u karijeri - kada je u Beogradu zapevala sa legendarnim Andreom Bočelijem.

"Moj tata je prošle godine bio u publici i srećna sam jer sam ga u tom trenutku učinila najponosnijim ocem na svetu. Nažalost, život se dešava svakog dana, a uz porodicu i molitvu je sve lakše. Ne postoji osoba koja je spremna za odlazak svog roditelja", iskrena je bila pevačica.

Neke od porodičnih fotografija Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / ivanbosiljcicofficial Skladna porodica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Jelena Tomašević na koncertu Bočelija u Abu Dabiju Kurir

https://lepaisrecna.mondo.rs/Lifestyle/Poznati/a58963/Jelena-Tomasevic-o-cerki-Nini.html