Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić, koji se pored osnovne profesije bavi i pevanjem, ponosni su na jedanaestogodišnju naslednicu Ninu, kojoj su preneli talenat i ljubav prema muzici.

"Nina voli ovaj moderni trend koji kruži među decom, ali uglavnom sluša stranu muziku. Ide na folklor, neguje i našu tradicionalnu muziku. Trudim se da je ipak usmerim da čuva prave vrednosti koliko je moguće, naravno ona je mala i tek će je interesovati razni muzički žanrovi. Treba da čuje sve, pa da izabere šta će biti na njenoj listi omiljenih pesama", rekla je Jelena za "Blic".

Jelena Tomašević o ćerki Nini
Screenshot / Instagram / jelenatomasevic_official 

Budući da je već dugi niz godina prisutna na muzičkoj sceni i da iza sebe ima bogatu karijeru, pevačica odavno nema tremu, ali je uzbuđenje pred nastup uvek prisutno.

"Nemam više tremu, samo uzbuđenje i odgovornost, tako sam se osećala prošle godine kada sam nastupala sa Andreom Bočelijem, to je uzbuđenje koje te tera da daš maksimum. Nismo imali mnogo trenutaka za priču, ono što je najbitnije je bilo da je bio prezadovoljan mojim nastupom i našeg simfonijskog orkestra", ponosna je Jelena, koja je nedavno od ćerke za Osmi mart dobila poklon koji ju je neizmerno obradovao.

Jelena Tomašević o ćerki Nini
Foto: Dragan Kadić Author: Dragan Kadic Copyright: copyright Dragan Kadic Description: ENTERTAINEMENT, Izbiracica predstava premijera u Narodnom pozoristu, Jelena Tomasevic Software:Adobe Photoshop CS5 Windows Created: 2013:05:16 19:21:54

"U školi je obično organizovano da prave poklone za mame, dobila sam i čestitku i nešto pravljeno od njenih ručica, to je meni najslađe i najdraže", otkrila je Jelena, koja ovaj praznik nije proslavila sa mužem, ali joj to nije važno, jer jedno drugom svakog dana u godini iskazuju ljubav, poštovanje i podršku.

"Obično za 8. mart neko od nas nastupa, pa smo jedno drugom podrška tog dana, ovoga puta smo oboje imali obaveze i nismo bili zajedno, ali nadomestimo to drugog dana, nebitan je datum, bitno je da postoji međusobno podržavanje i ljubav", zaključila je pevačica za pomenuti medij.

Još fotografija Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića pogledajte u galeriji ispod.

Foto: Aleksandar Jovanović, Instagram, Instagram / ivanbosiljcicofficial Ljubav i brak dvoje popularnih umetnika nisu uvek van opasnosti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna