Saša Joksimović i njegova supruga Nevena, sa kojom ima sina Iliju, razvode se nakon 22 godine ljubavi, a ova vest za mnoge je bila veliko iznenađenje, budući da je glumac uvek isticao da su on i Nevena u skladnom braku i da ništa ne može da naruši njihovu sreću.

Međutim, ljubavi je došao kraj, što je Saša juče objavio u vidu saopštenja na svom Instagram profilu, a sada se ponovo oglasio.

"Nemoj se osećati tužno ako te neko ignoriše ili odbaci. Ljudi obično ignorišu skupe stvari jer ih ne mogu priuštiti", napisao je glumac, a onda ubrzo dodao još jednu poruku.

Saša Joksimović
Instagram / sasajoksimovic_official 

"Uvek budite ekskluzivni. Moraš da budeš i ti ekskluzivna da bih mogao da te hipnotišem i volim. A znaš da jesi", piše u drugoj Sašinoj objavi, a ove reči privukle su mnogo pažnje s obzirom na to da njegovi pratioci pretpostavljaju da su upućene njegovoj, sada već bivšoj, supruzi.

Saša Joksimović
Instagram / sasajoksimovic_official 

Nevena i Saša zavoleli su se tokom srednje škole, a u petoj godini veze imali su krizu, tokom koje su se na 13 meseci rastali.

"Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja, naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi neko za nju rekao da je neobična, čak i turbulentna", objasnila je Nevena jednom prilikom za magazin "Gloria" i dodala:

"Mogu da pričaju šta god hoće, ali da biste tolike godine ostali zajedno, najbitnija je ljubav. Važno je i to da vam je zanimljivo s partnerom. Saša i ja možemo dvadeset dana da budemo zatvoreni negde i da nam ne bude dosadno."

Saša Joksimović o vaspitanju sina
Kurir TV/Printscreen 

Nekadašnji supružnici imaju četrnaestogodišnjeg sina Iliju, a pre tri godine Nevena je drugi put ostala trudna, ali je tada, nažalost, izgubila bebu.

Još fotografija Saše Joksimovića sa bivšom suprugom pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/sasajoksimovic_official Glumac Saša Joksimović više od dve decenije je u braku sa suprugom Nevenom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SAŠA JOKSIMOVIĆ O INCIDENTU NA TERENU Kurir televizija