Glumica Ivana Mihić, koju smo gledali u serijama "Srećni ljudi" i "Gore-dole", već neko vreme živi daleko od medijske pažnje.

Nemamo prilike da je gledamo na malim ekranima kao nekad, a svoj mir je pronašla u kući nedaleko od Beograda, koju su njeni roditelji, glumica Vera Čukić i čuveni scenarista i dramski pisac Gordan Mihić, sazidali pre njenog rođenja.

"Još pre mog rođenja moji roditelji su kupili imanje i sazidali kuću, nedaleko od Beograda, u kojoj su živeli poslednjih desetak godina, a kroz ceo moj život tu smo provodili veliki deo leta, a ponekad i deo zime. Dunav protiče na oko dve stotine metara od kuće te sam se kao dete često kupala i igrala pored vode. Pravila sam kućicu na drvetu, imala svoju družinu po uzoru na neke od omiljenih junaka iz dragih mi knjiga za decu, sa drugarima preko leta zarađivala za džeparac berući voće na okolnim plantažama, vozila bicikl od jutra do mraka, igrala se istraživača po okolnim šumama, s majkom pravila ajvar i džemove, a sa ocem pomagala komšiluku kada se peče rakija. Tako živopisno detinjstvo učinilo me je i danas veoma vezanom za ovaj kraj, te i sada ovde često boravim", rekla je svojevremeno za "Blic" glumica koja je od detinjstva uživala da provodi vreme u njihovoj porodičnoj vikendici.

"Oduvek sam volela da se bavim vrtlarstvom i uz moju majku, koja je na imanju bila glavni pejzažni arhitekta, bila sam sa tatom izvođač radova. Komšije su me hvalile, a ja uživala u tome da tati vredim kao tri sina", dodala je tom prilikom Ivana koja, čini se, živi sasvim ispunjen život. Glumica se sada prisetila jednog davnog letovanja, pa je sa svojim pratiocima podelila prelepu uspomenu, a ta njena fotografija privukla je mnogo pažnje.

Naime, novim generacijama možda nije poznato da je glumica prirodno brineta, a slika koju je podelila je iz perioda rane mladosti dok još nije postala plavuša.

"Prijatelji dragi, da li ovog leta idete na more? Ili će vas ugostiti neke banje, sela, planine?..A možda i sva ta mesta pomalo?! Iskreno se nadam da niko neće odmor provesti u zatvorenom prostoru ili okružen afaltom i betonom“, napisala je glumica koja se setila lepog perioda na moru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

GLUMICA OTKRILA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi Kurir televizija