Supruga princa Alberta II od Monaka, princeza Šarlin privlači pažnju svojim upečatljivim stilom, ali i činjenicom da ćete je veoma retko videti nasmejanu. Zbog toga je zovu najtužnijom princezom na svetu. Mnogi smatraju da je uvek tužna jer za to ima razlog, a glavni krivac za njenu tugu, je prema mišljenju većine, upravo suprug. 

"Ljudi se često pitaju zašto se ne smejem na fotografijama. Pa, recimo samo da je nekad jako teško smejati se. Oni ne znaju šta se zaista događa iza zatvorenih vrata", rekla je jednom prilikom u razgovoru za južnoafrički magazin "Huisgenoot" i potvrdila da se oseća kao ptica u zlatnom kavezu.

Iako se nakon povratka iz Južnoafričke Republike činilo da se situacija stabilizovala i da je bračni par uspeo da izgledi probleme, princeza je ponovo zabrinula javnost - od juna se nigde nije pojavila.

Princeza Šarlin je najintirigatnija osoba monaške kraljevske porodice, a njezin izostanak u poslednje vreme budi sumnje da je princeza još jednom uzela pauzu od službenih obaveza ili da ponovno prolazi kroz neku od svojih kriza. 

Princ Albert i princeza Šarlin na večnu ljubav zakleli su se 2011. godine, kada su to učinili i Kejt Midlton i princ Vilijam. Kako je izgledala svadba od 55 miliona dolara pogledajte na fotografijama ispod.

Profimedia Venčanje princa Alberta i princeze Šarlin 2011. godine

  .

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna