Lica pripadnika britanske kraljevske porodice dobro su poznata svetskoj javnosti, što nije neobično jer se oni zbog svog položaja već od najranijeg detinjstva nalaze pod lupom javnosti i često su prisutni u medijima.

Nešto ređe, ipak, imamo priliku da vidimo decu princa Harija i Megan Markl, koji sina i ćerku ipak drže podalje od kamera. Malenog Arčija, koji je nedavno napunio četiri godine, smo nekoliko puta i videli, ali fotografije njihove dvogodišnje ćerkice Lilibet Dajane su zaista retke.

Zbog toga nije iznenađujuće to što su veliku pažnju privukle fotografije na kojima je princ Hari sa ćerkom uhvaćen na velikoj paradi u Montesitu, nedaleko od njihove porodične kuće.

Dok je Hari bio skriven ispod kape i naočara za sunce, devojčica je nosila haljinicu sa cvetnim printom, bele čarapice i crvene cipele, a svima je zapalo za oko da je od oca nasledila riđu kosu.

Princ Hari sa ćerkom
Profimedia 

Sada je društvenim mrežama počeo da se širi i snimak sa parade na kome se vidi Megan kako stoji s ćerkicom i maše, a snimljena je iz jednog od vozila koje je učestvovalo u paradi.

Megan Markl
Instagram / rosewoodmiramarbeach 

Inače, kako se nedavno pisalo, Megan Markl je spremna da ostavi po strani sve zajedničke poslovne aktivnosti sa Harijem i napusti njihov zajednički brend. Cilj je da otpočne solo projekte, jer je procena da će tako moći da zaradi mnogo više. U prvom koraku ka solo karijeri, Megan je potpisala ugovor sa holivudskom agencijom za talente "Vilijam Moris Endevor". Reč je o vrhunskoj firmi koja zastupa velike talente poput Dvejna Džonsona, Adel i teniserke Serene Vilijams.

"Megan oseća da će imati više uspeha ako nastavi da radi bez Harija, ali joj on pruža punu podršku u tome", piše britanska štampa.

Još fotografija Megan i Harija pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Dolaze u Englesku za kraljičin rođendan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Megan Hari zagrljaj tiktok/@izzychar97