Sinoć je u grandioznoj Palati umetnosti Madlena održan još jedan ELLE FASHION DINNER, događaj koji godinama okuplja najuticajnije business žene u Srbiji. Pod sloganom ELLE LOVES ART, ove godine umetnost je bila naša glavna vodilja, nadahnuće, ali i diskurs kroz koji poimamo svet.

Glavna i odgovorna urednica ELLE magazina, Teodora Bogdanović, na početku večeri istakla je da je izuzetno ponosna što smo i ove godine uspeli da organizujemo dobrotvornu aukciju, i to umetničkih dela mladih umetnika Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu, a koje je okupila Olivera Parlić Karajanković.

Projekat realizovan u saradnji sa Nacionalnim udruženjem Nurdor vodila je naša poznata glumica Aleksandra Janković, a sva prikupljena sredstva biće prosleđena Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj, odeljenju hematologije i onkologije. 

MrdjaLoversStudoxElleFashiondinner-229_websize.jpg
MRĐA LOVERS STUDIO 

Ovo veče ne bi bilo tako čarobno bez ELLE partnera: glavni sponzor – luksuzni koncept satova i nakita Kazimirowa dodelio je poklone iznenađenja za sve goste. Restoran GIG koji spaja fine dining i održivu gastronomiju pripremio je specijalnu večeru, a uz dezert uživali smo u ukusu Insta Grand kafe. Kompanija Zepter poklonila je gošćama vaučere sa popustom, kao i kremu i SkinOptim testere, dok je OMR Luxury Store obezbedio shuttle. Tu su i S Oliver, Uniqua osiguranje, IQOS i Loreal Professional.

MrdjaLoversStudoxElleFashiondinner-356_websize.jpg
MRĐA LOVERS STUDIO 

A za glavni umetnički dodir pobrinuo se Bloom DesignStudio.

MrdjaLoversStudoxElleFashiondinner-427_websize.jpg
Mrdja Lovers Studio 

Jedinstvenom i autentičnom pričom, posebno nas očarava luksuzni hotel Mamula Island, smešten u restauriranoj tvrđavi iz 19. veka, na samom ulasku u Boku Kotorsku. Naime, jednoj od cenjenih gošća dodeljen je poklon vaučer za 2 osobe, za 2 noći na ostrvu, sa doručkom i complementary večerom, kao i prevoz brodom do destinacije.

Među poznatim imenima bile su i: Mrs. Julie Hill, Brankica Janković, Olivera Kovačević, Sandra Perović, Dragana Ognjenović, Vesna Kracanović, Aleksandra Lalić, Budislava Keković, Dejana Momčilović, Danijela Biškup, Mila Litvinjenko, Olivera Stojanović, Brana Antović, Dunja Jovanić, Ines Janković, Tijana Žunić... Za kraj večeri, usledila je gošća iznenađenja - Aleksandra Radović koja je doprinela da se ova glamurozna večera pretvori u party za pamćenje.

MRDJA LOVERS STUDIO, ALL RIGHTS RESERVED Zvanice i atmosfera

Pogledajte zvanice i atmosferu ovog fantastičnog događaja u galeriji slika.