Megan Markl i princ Hari imaju dvoje dece, sina Arčija (3) i ćerku Lilibet (1), a svoje naslednike pokušavaju da što je više moguće zaštite od javnosti. Megan je, međutim, napravila presedan, pa je u najnovijoj epizodi svog podkasta govorila o ćerki i tim potezom iznenadila svet. 

Ona je navela da se nada da će Lilibet odrastati u svetu u kom će seksualizacija i objektivizacija žena biti retka pojava, a zatim naglasila da iz dubine duše želi da njena ćerka zna da njena vrednost nije vezana isključivo za to da li je lepa ili nije.

megan markl 0724216660.jpg
Profimedia 

"Želim da moja Lili bude obrazovana, želim da ona sama želi da bude motivisana, inteligentna i ponosna na sebe zbog svojih postignuća", rekla je Megan i dodala da se nada da će Lilibet verovati prvenstveno u svoje snove i mogućnosti i da će znati da joj nije potrebno lepo lice kako bi bila vredna ljubavi i poštovanja.

Megan je, inače, svojevremeno rekla da želi da se njena i Harijeva deca školuju u Americi, a ne u Velikoj Britaniji, kako bi bila zaštićena od medijskog pritiska.

"Imam problem sa tim. To me ne čini opsednutom privatnošću. To me čini jakim i dobrim roditeljem koji štiti dete", kazala je ona.

Megan i Hari
Profimedia 

Princ Hari jednom prilikom istakao je i da on i Megan žele da se zadrže na dvoje dece, te da nemaju u planu da još proširuju porodicu.

"Mi smo svi ovde samo trenutno, pozajmljujemo blagodeti planete, ali u isto vreme narušavamo njene tokove. Nemilice je iskorišćavamo. Želim više da se posvetim zaštiti prirode kako bi u njoj mogle da uživaju i naredne generacije", rekao je on tada za "Vog", naglasivši da je dvoje dece za njega sasvim dovoljno.

Još fotografija Megan Markl i princa Harija pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Megan Markl u crvenom odelu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna