Supruga princa Harija jedna je od najmoćnijih žena današnjice, ali uživa u jednostavnim aktivnostima. Kako je majka dvoje dece, sina Arčija koji ima tri godine i ćerke Lilibet koja je letos napunila godinu dana, prioritet joj je njihovo vaspitanje.

"Lili je prohodala s godinu dana i nekoliko meseci. Njen trenutni prioritet je da drži korak s bratom. Sigurna sam da će atmosfera biti haotičnija kada budu stariji", rekla je Megan Markl u novom podkastu, i opisala kako izgledaju jutra u njihovom domu.

"Spremam doručak za decu i supruga. To mi je jako važno. Volim to da radim. Meni se to jednostavno čini kao najbolji način za početak dana", kaže Megan koja je pohvalila i Harija. Nekadašnja glumica je istakla da joj je majčinstvo potpuno promenilo život. Ona je nedavno navela da se nada da će Lilibet odrastati u svetu u kom će seksualizacija i objektivizacija žena biti retka pojava, a zatim naglasila da iz dubine duše želi da njena ćerka zna da njena vrednost nije vezana isključivo za to da li je lepa ili nije.

"Želim da moja Lili bude obrazovana, želim da ona sama želi da bude motivisana, inteligentna i ponosna na sebe zbog svojih postignuća", rekla je Megan i dodala da se nada da će Lilibet verovati prvenstveno u svoje snove i mogućnosti i da će znati da joj nije potrebno lepo lice kako bi bila vredna ljubavi i poštovanja.

Megan je, inače, svojevremeno rekla da želi da se njena i Harijeva deca školuju u Americi, a ne u Velikoj Britaniji, kako bi bila zaštićena od medijskog pritiska.

"Imam problem sa tim. To me ne čini opsednutom privatnošću. To me čini jakim i dobrim roditeljem koji štiti dete", kazala je ona.

Pogledajte još fotografija Megan i Harija u galeriji ispod.

Profimedia Megan Markl u crvenom odelu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna