Aleksandra Prijović je iskoristila priliku da, posle objavljivanja i promocije svog novog albuma, skokne malo na crnogorsko primorje. Budući da je stalno uz sina Aleksandra, a odsustvuje samo kad su nastupi, u pomoć joj uvek priskače mama Borka Mihajlović.

Pevačici su pri ruci i dadilja, ali i otac koji uživa u druženju sa unukom. Čak i menadžer koji boravi u istom luksuznom hotelu ume da se zabavi sa Aleksandrom koji neumorno skače u vodu.

Međutim, Aleksandra i Borka svakako izazivaju najviše pažnje. Njih dve veoma liče, a kako je mama sačuvala vitku liniju, u kupaćim kostimima deluju kao da su sestre.

aleksandra prijovic i majka borka mihajlovic-min.jpg
Instagram / aleksandraprijovic 

Majka je uvek bila podrška Aleksandri i verovala u njenu pevačku karijeru. Smatra da je prirodno što je nastavila putem kojim su već išli brojni članovi porodice. "Prvo se moja majka bavila pevanjem, zatim moji ujaci, pa onda ja", kazala je jednom prilikom Borka. "Kad me pitaju da li sam ponosna na ćerku, kažem da jesam, ali sve sam to prihvatila kao potpuno normalno u njenom i mom životu, kao nešto što je morali da se desi."

aleksandra prijovic i majka borka mihajlovic 3-min.jpg
Instagram / borkamihajlovic1974 

Borka je rodila vrlo mlada, imala je samo 22 godine, pa nije ni čudo što sad nekima deluje kao Aleksandrina sestra. Ona je 1974. godište, a od Nedeljka se rastala ubrzo po rođenju ćerke.

Ipak, Prija je uspela da pomiri svoje razvedene roditelje barem toliko da sad svi prisustvuju zajedničkim slavljima. Prijin otac često dolazi u posetu i spreman je da pomogne kadgod je to njegovoj ćerki potrebno. Pogledajte još Borkinih slika u galeriji.

Instagram / borkamihajlovic1974 Borka Mihajlović izgleda vrlo mladoliko.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ RAZBIJA TREMU RAKIJOM, A NJEN SIN JE ČUDO OD DETETA?! Evo šta je uspeo da otpeva sa samo 4 godine!  Kurir televizia