Ivan Milinković, koji je pre nekoliko godina napustio grupu "Legende” i posvetio se solo karijeri, od prve supruge se razveo jer je, kako je priznao, "došlo do zamora".

"Ja sam neko ko je bio veran, ko je ušao u brak iz ljubavi. Kasnije, kada je prošlo sedam godina, došlo je do zamora, ona je završila tri fakulteta jedan za drugim. Ja stalno putujem, nastupam, bilo je puno dana i meseci kada sam imao po dva koncerta dnevno. Verovatno je to delom uticalo na naš brak, ja sam imao svoje okupacije, a ona svoje", rekao je za Novu pevač, a onda i otkrio kakav mu je drugi brak sa suprugom Milicom u koju se zaljubio na prvi pogled.

Vrlo brzo su započeli zajednički život, a kao kruna njihove velike ljubavi je u decembru 2002. godine rođen njihov naslednik Filip.

"Ona me je štedela kada je odgajanje sina Filipa u pitanju. Ja ujutru dođem sa puta, ona bude sa njim i gleda da on ne plače da me ne budi. Ja na sceni moram da blistam, jer neko je platio kartu i želi da te gleda u punom sjaju, ne zanima ga da li je tebi neko plakao sinoć ili ti nisi spavao. U ovom poslu stalno moraš da se dokazuješ i moraš uvek da budeš na visini zadatka. To je velika obaveza. Nažalost, malo vremena sam provodio sa sinom kada je bio mali. Moja žena me i danas kritikuje da treba sada više da budem sa njim, ali ja sam na Kosmaju, on sa društvom. Treba više vremena provoditi saa decom. Meni je tata umro 1992., a mama mi je umrla 2019. godine, kada ti odu roditelji, onda vidiš koliko ti neke stvari fale. Treba čovek da se trudi da iskoristi vreme pametno", rekao je Ivan, a onda i ispričao kako se slaže sa Anjom, ćerkom koju njegova supruga ima iz prvog braka.

"Moja žena je sama odgajala decu. Filipa smo dobili kada sam imao 40, a Mica 35 godina. Pomagala joj je moja majka povremeno, a ona je jako rano ostala bez roditelja. Tako da nije bilo pomoći u tom smislu, ali snalazila se. Anja je tada već imala 12 godina, a Filip godinu dana, i ona je već bila zrela da pomogne mami", rekao je za Novu i istakao da je Anju prihvatio kao svoje dete i sa njom od prvog dana gaji odnos pun poštovanja i ljubavi.

 "Prihvatio sam je kao svoju. Veoma je inteligentna i baš svoja. Ona je dete koje je shvatilo da roditelji više nisu zajedno i da je čika Ivan sada neko nov. Moja supruga je htela da ona meni stalno persira, a ja kažem: "Nemoj da zezaš, persira mi dete u kući, naše dete...", Na kraju krajeva ona je rođena sestra mog sina, ona je naša Anja.

Ipak, Milica kaže: "Nisam ja to rekla tek tako, ona persiranjem sugestivno oseća da treba više da te poštuje, jer čim pređete na ti, to je nešto drugo".

Kada prihvatiš osobu sa detetom, ali ljubav pre svega. Ipak, shvatiš da ne možeš uvek reći onako kao što bi rekli njena majka, ili otac, jer uvek postoji možda ono: "e sad da je moj tata, on bi ovako", ili: "on je njegov tata, a moj očuh"... i mora da postoji doza zadrške" zaključio je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

viki miljkovic KurirTV