Ana Nikolić poslednjih godina retko u javnosti komentariše svoj privatni život, a da trenutno prolazi kroz težak period otkriveno je nakon što su prošle nedelje u medijima i na društvenim mrežama osvanuli snimci na kojima se vidi da joj je lice u ožiljcima, dok ona govori da na računu ima svega 100 dinara i da je u lošoj finansijskoj situaciji.

Međutim, danas je pevačicina sreća ogromna.

Naime, bratanac Ane Nikolić, Kostantin, proslavio je rođendan koji mu je ona čestitala emotivnom porukom.

"Moj Kosta... Dušica mala... Volimo te Tara i ja puno. Srećan ti rođendan. 10.7.2018.“, napisala je Nikolićeva kojoj je Kostin rođendan vratio osmeh na lice.

Bratanac Ane Nikolić proslavio rođendan
Instagram/Ana Nikolic 

 Ana se nedavno obratila obožavaocima i priznala je da joj trenutno nije lako, ali da ne prihvata ulogu žrtve.

"Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko puno podrške. Ja nisam ni svesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu, što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje, privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve, i kada jesam upravo to... Ja sam uvek birala da budem pobednik! Ali umori se čovek, i najjači padnu. Ne mislim da što te ne ubije, to te ojača. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši", napisala je pevačica na svom Instagram profilu.

Lepe vesti za Anu Nikolić
youtube/printscreen/AmiGShow 

Nedavno se pisalo i o tome da je Ana planirala da poseti jednu kliniku za detoksikaciju organizma u Austriji, koju joj je preporučila Emina Jahović, što je pevačica tada i potvrdila.

"Hoću da odem. Emina Jahović mi je predlagala jednu kliniku. Ja ne znam ko se razveo, a da mu je baš super bilo. Ja sam u Tarinim očima videla strah i jedno nepoverenje u mene. Došlo mi je ne da odustanem od muzike, nego da uništim Anu Nikolić, da ne postoji. Ne znam više odakle mi suze", rekla je tada u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

ana nikolic
Instagram / ananikolicofficial 

Nakon što je posetila ovu kliniku, Ana je govorila o svom iskustvu.

"Ima toga ovde i u Beogradu, gde nije toliko skupo. Tamo ne jedeš ništa, daju ti neke salatice. Mnogo je skupo, idu samo bogataši. Meni je imunitet pao mnogo posle korone i potrebno mi je da očistim organizam. Nikome nije lako da se spremi i odluči na salate, na sokiće i gluposti, to je ozbiljan režim. Međutim, svaki čovek treba tako nešto da uradi za sebe", rekla je tom prilikom.

Još fotografija Ane Nikolić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Pevačica se trudi da se vrati u kondiciju pošto je izgubila 50 kg.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ana Nikolić o saradnji sa Laćom i Marinom Kurir televizija