Sting ima neprevaziđene hitove, slavu i bogatstvo, ali ono što je oduvek zanimalo javnost je njegov privatni život. Iako je pevač u braku već 31 godinu i sa suprugom Trudi ima četvoro dece njihova ljubavna priča počela je na buran način.

 Naime, Stingova supruga pojavila se u javnosti nakon dužeg vremena i to u Italiji na festivalu bez muža od kog se inače ne razdvaja. Mnogi su se zato prisetili početka njihove veze. Sting se zaljubio u Trudi dok je bio u braku sa njenom najboljom drugaricom Franses Tomelti. Njih dvoje su  bili u braku od 1976. do 1984., a zajedno imaju dvoje dece. Trudi je živela vrata do njih, sa Farneses je ispijala kafe svakoga dana, zajedno su odlazile u šoping. Bezbrižno prijateljstvo prekinulo je kada je se između Stinga i Trudi dogodila hemija.

 U vreme kada je Sting započeo svoju aferu s Trudi, njegova tadašnja supruga tek je rodila dete, a godinu dana kasnije i Trudi je rodila ćerku,

Te iste godine Sting se i zvanično razveo od Franses..

"Niko od nas nije ponosan što se to desilo. Voleli smo se i živeli smo zajedno i onda smo se venčali i imali decu. To je naša životna priča", rekla je jednom prilikom Trudi Stajler.

Venčali su se tek nakon 10 godina veze, a u braku su preko 30 godina ti dokazali su da njihova ljubav nije bila prolazna.

 "Znam ponešto o braku", rekao je Sting 2020. godine za magazin "Pipl". "Oženjen sam Trudi i ljudi me pitaju kako to toliko dugo traje, a ja kažem 'Pa, to je čudo, ali ne uzimamo jedno drugo zdravo za gotovo', tvrdi Sting.

"Mi smo takođe i prijatelji, volimo se, ali se i dopadamo jedno drugome i to je važna razlika. Ljubav je strast i slično, ali ako ti se neko dopada i uživaš u njegovom društvu, to je malo drukčije i zato duže traje. Možete imati oba i to je važno, biti oženjen svojim najboljim prijateljem", rekao je pevač.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

POZNATI OSTALI U ČUDU POSLE ČAROBNOG BOČELIJEVOG KONCERTA! Uzbuđeni što prisustvuju spektaklu na kojem zapevala i Jelena REKLI OVO Kurir televizija