Nedavno je u javnosti odjeknula vest da pevačica Ana Nikolić ide jednu u privatnu kliniku u Austriju, koja se bavi detoksikacijom organizma, a ona se sve do sada nije oglašavala tim povodom. 

"Prijatelji i saradnici su joj predložili da poseti jednu od poznatih privatnih klinika u Austriji gde su boravile mnoge javne ličnosti iz Srbije, a koja se bavi detoksikacijom organizma. Radi se o mestu koje se nalazi u mirnom delu Klagenfurta s pogledom na jezero, a ceo program prilagođen je tako da nakon završenih tretmana i pregleda, osoba koja se podvrgne detoksikaciji organizma bude izuzetno fizički i mentalno spremna za sve životne izazove. Program je baziran na holističkim tretmanima, masažama, limfnim drenažama i konzumacijama prirodnih čajeva koji se specijalno spremaju za ovu kliniku. Ani se izuzetno dopala cela priča, posebno kada su joj prosledili sajt klinike gde je videla kako to sve izgleda", rekao je tada izvor za "Alo".

Ana Nikolić o teškom periodu i odlasku na kliniku
youtube/printscreen/AmiGShow 

Ana se sada prvi put osvrnula ovu temu, te otkrila da joj je koleginica Emina Jahović predlagala gde da se uputi, kao i da je iza nje težak period, koji se odrazio i na njenu petogodišnju ćerku Taru, koju je dobila u braku sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom. 

Ana Nikolić o teškom periodu i odlasku na kliniku
Printscreen/ YouTube RTV Pink Official 

"Hoću da odem. Emina Jahović mi je predlagala jednu kliniku. Ja ne znam ko se razveo, a da mu je baš super bilo. Ja sam u Tarinim očima videla strah i jedno nepoverenje u mene. Došlo mi je ne da odustanem od muzike, nego da uništim Anu Nikolić, da ne postoji. Ne znam više odakle mi suze", deo je potresne ispovesti pevačice, koja će biti emitovana u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna