Pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka - sa prvim suprugom Danilom Ikodinovićem dobila je stariju ćerku Hanu, zatim je bila udata za Ljubu Jovanovića, a u trećem braku, sa Lukom Lazukićem, dobila je mlađu naslednicu Katju. Ćerke su njen najveći ponos i sreća, a sada je, kako kaže, sigurna da se više neće udavati.

"Hana ima 16 godina i sada bi došla na moj koncert. Da sam je pitala ranije, ne bi. Pravi se važna. Katja je mala za koncerte i događaje. Hana je ovog leta išla na jedan festival u Beogradu. Podržala sam to. Jako se brinem kada negde Hana izađe. Bitno je da u svakom momentu budem sigurna gde je i šta radi. Uvek se dogovorimo kada će se vratiti. Bitno je da ne ugrožava moje poverenje, tako što će se vratiti pola sata kasnije od dogovorenog vremena. Nisu to velike kazne. Za svaku grešku, postoje i posledice. Nisam stroga, ali udarim gde je najtanja: telefon i izlazak", rekla je za "Blic" Nataša, koja priznaje da je teško biti samohrani roditelj.

"Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija, kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve sfere koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavim u svoj raspored. Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu devojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima. Ali vidim i njihove očeve", iskrena je bila pevačica, koja iza sebe ima tri braka.

Još fotografija Nataše Bekvalac pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Lepa novosadska pevačica pleni u modnim kombinacijama, a na plaži je neodoljiva!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Nataša Bekvalac Kurir TV