Ana Nikolić za jesen najavila je veliki solistički koncert u Areni, međutim o njoj se govori iz drugog razloga. Nekada jedna od najpopularnijih, pa i najzgodnijih pevačica na ovim prostorima već duže muči muku sa problemima, a najnoviji snimci koji kruže internetom pokazali su da sada imam problem sa licem, a kako je sama rekla, i novcem. 

Tim povodom se oglasila Anina koleginica i pevačica Goga Sekulić koja je pričala kakav odnos ima sa njom, a kako kaže, ona joj se našla u teškim trenucima.

"Kad sam ja imala neke teške trenutke u životu, iako se nismo družile, ona mi se prva javila i ponudila pomoć. To je bilo tačno pre deset godina. Javila mi se i pokazala da ima veliko srce, međutim, svi koji je znaju, znaju da je mnogo dobar drug pre svega. Ona meni tada nije bila bliska prijateljica. Pozvala me je na ručak u i stavila mi je novac u torbu. Ja sam htela da joj to vratim, međutim ona mi je rekla da ne dolazi u obzir, da zna u kakvoj sam situaciji. Ja to nikada neću zaboraviti", rekla je Goga i nastavila:

"Mislim da se diže malo veća buka oko ovoga i da njoj to pravi problem. Devojka ima mnogo hitova iza sebe i uspešnu karijeru. Ne znam da li se našla u nekom problemu poslednjih godina, a očigledno jeste čim joj se dešava sve ovo, šta god da je u pitanju - ja sam tu. Ne znam ko živi sa njom, ali njoj treba da se pomogne. Verujem da je žena zaista u problemu, i ne treba niko da iznosi prljav veš, nego da se nađe način da joj se pomogne. Šta god da je ona uradila, babe i dede pre svega moraju zbog deteta da oproste Ani i da budu uz nju, da se izdignu iznad svega. Ja sam uz nju u svakom smilu. Uopšte to ne mora da znači da njoj treba lečenje, možda joj prosto treba da ode na more, da se opusti, da sredi celo telo i organizam".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna/ Telegraf

BONUS VIDEO:

Ana Nikolic nastup u Beogradu Kurir