Glumica Sloboda Mićalović već godinama posećuje manifestaciju "Banja Luka Fest", pa je i sada prošetala crvenim tepihom i ovog puta uživala na koncertu Nine Badrić i Petra Graša. Na glamurozne događaje je navikla, te ne pridaje mnogo značaja pripremama za odlazak pred objektive.

"To je deo mog posla, htela, ne htela, i ja to uopšte ne dovodim u pitanje. Smatram da sam svojim radom možda zaslužila da se prošetam, ali bitnije mi je kakvu ću ulogu da napravim nego šta ću da obučem, ili da li ću imati trepavice, da li me je šminkala šminkerka ili sam se sama, kao sad, našminkala. Mislim da nismo mi baš na tom nivou. Crveni tepih je nešto simbolično, kao uvod u nešto što će se desiti na sceni, tako ga ja doživljavam, a ne kao moj lični uspeh", rekla je glumica za "Republiku".

Njoj su društvo pravile sestre Dragana i Mirjana, a kad god se pojave zajedno njih tri privuku veliku pažnju svih prisutnih, kako svojim izgledom, tako i pozitivnom energijom i ogromnom sestrinskom ljubavlju koja među njima vlada.

Sloboda, Dragana i Mirjana Mićalović
ATA / Antonio Ahel 

"To je ljubav i vaspitanje koje su nama roditelji usadili, da budemo tu jedna za drugu, da se podržavamo. Bude i mesec dana da se ne vidimo, a živimo u Beogradu, i onda samo odjednom evo nas, od događaja do događaja zajedno", nasmejano je rekla Sloboda.

I dok se najstarija sestra Mirjana ne bavi javnim poslom, najmlađa Dragana krenula je stopama starije Slobode i takođe se uspešno bavi glumom. Međutim, Sloboda je jednom prilikom istakla da je sestru pustila da sama gradi svoj put i da se izbori za svoje mesto na sceni.

Sloboda i Dragana Mićalović pre pet godina su izgubile oca
Antonio Ahel/ATAImages 

"Ja sam se posavetovala sa nekim starijim kolegama. Pripadam onoj generaciji koja je ipak poštovala starije kolege i poštujem i dan danas. Želela sam da čujem iskustva. Svi su imali jedno mišljenje, a to je da svaka mora da se izbori za svoj put i da onog trenutka kada ja njoj budem pružila ruku da joj pomognem, tog trenutka sam joj odsekla noge. Samopouzdanje je jako važno u našem poslu, da si sam nešto uradio. Bilo je surovo, ali je Gaga izgurala sama i izborila se za svoje mesto", rekla je svojevremeno Sloboda u emisiji "Kec na jedanaest" na TV "K1".

Još fotografija Slobode Mićalović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sloboda_micalovic_boba, Profimedia Stil lepe glumice očarava sve

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI! TV Kurir