Navršilo se 12 godina otkako je u teškoj saobraćajnoj nesreći nastradaoDarko Radovanović. Koleginica Ivana Selakov sa njim je snimila duet koji ju je i proslavio, sada je otkrila da je Darkovu porodicu zadesila još jedna tragedija - preminuo je pevačev otac.

"Ono što je prelomilo moju karijeru je svakako duetska pesma sa Darkom Radovanovićem. Sve je bilo stepenica po stepenica, ali sve je išlo ka toj čuvenoj pesmi da ja prelomim da snimim album. Mi smo imali planove da pevamo zajedno, da nastupamo, on je imao planove za ozbiljne koncerte, nažalost prekratko druženje i prijateljstvo. Za mene je to bilo najtraumatičnije iskustvo", rekla je pevačica koja se čuje sa porodicom preminulog pevača.

"Mislim da je taj momak mogao da uradi još puno, puno stvari. Nedavno sam zvala njegovu majku da izjavim saučešće, jer sam čula da je Darkov otac preminuo. Sa njegovom suprugom se čujem povremeno. Iza njega su ostale pesme i diskografija i mislim da se ona ne razume u to kako to ide papirološki. Ona i sama kaže da se za neke stvari snašla, za neke nije. Htela sam da joj pomognem oko diskografije " otkrila je za Alo! Ivana.

 Darkov otac je govorio da sina otkako je nastradao sanja gotovo svake noći.

"Neočekivano, još sam na spisku živih. Nisam verovao da mogu pregurati ni nedelju dana kada nas je Darko napustio, a evo prođe 10 godina. Drže nas u životu naše unuke, i to nam mnogo znači. Posebno kad vidim Laru. Išli smo godinama svake subote, ali više nisam u mogućnosti da idem stalno zbog zdravlja. Sad se vidimo četiri-pet puta godišnje i redovno preko video-poziva. Moramo živeti, nema nam druge. Stalno sanjam sina, svako drugo-treće veče, bili smo jako vezani. Bio je izvanredan sin, otac i suprug. Svi su ga voleli", rekao je otac svojevremeno za Kurir

Kum i prijatelj pokojnog pevača Milan Mitković ispričao je detalje odrastanja Darkove ćerke Lare.

"Nasledila je skoro sve na Darka, ona je više od 70 posto on. Lik, obrve, usne, muzikalna je na njega. Prelepo peva, poslednje dve godine se posvetila stranoj muzici i to joj odlično ide, baš lepo pliva u tome. Siguran sam da će i ona biti velika zvezda", sa knedlom u grlu ispričao je on i prisetio se kako je saznao za smrt svog prijatelja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

IVANA SELAKOV O MOMENTU KADA JE SAZNALA DA JE POGINUO DARKO RADOVANOVIĆ Kurir televizija