Glumice Sloboda i Dragana Mićalović zajedno sa najstarijom sestrom Mirjanom pojavile su se pre dve večeri na manifestaciji Belgrade River Fest, gde su uživale u koncertu muzičke zvezde Jasmin Levi.

Sestre Mićalović pojavile su se u elegantnom izdanju i privukle baš sve poglede okupljenih, koji su s razlogom komentarisali da izgledaju kao svetske dive.

Najmlađa sestra Mićalović, Dragana, za ovu priliku odabrala je belu suknju i crnu bluzu, Sloboda je ponela crnu haljinu, dok se najstarija Mirjana odlučila za crnu haljinu sa belim tufnama. Modno usklađene, plenile su na crvenom tepihu, kako svojim izgledom, tako i osmehom i pozitivnom energijom.

Sloboda, Dragana i Mirjana Mićalović
ATA / Antonio Ahel 

Kao starija i iskusnija glumica, Sloboda je mlađoj Dragani uvek velika podrška i vetar u leđa, ali ju je, kako je jednom prilikom istakla, pustila da se sama izbori za svoje mesto na sceni.

"Ja sam se posavetovala sa nekim starijim kolegama. Pripadam onoj generaciji koja je ipak poštovala starije kolege i poštujem i dan danas. Želela sam da čujem iskustva. Svi su imali jedno mišljenje, a to je da svaka mora da se izbori za svoj put i da onog trenutka kada ja njoj budem pružila ruku da joj pomognem, tog trenutka sam joj odsekla noge. Samopouzdanje je jako važno u našem poslu, da si sam nešto uradio. Bilo je surovo, ali je Gaga izgurala sama i izborila se za svoje mesto", iskrena je bila glumica nedavno u emisiji "Kec na jedanaest" na TV "K1".

Tri sestre su pre šest godina ostale bez oca Dragana, koji je takođe bio glumac, a bol i tugu su, zajedno sa majkom, prebrodile uz neizmernu ljubav i podršku koju daju jedna drugoj.

"Nije lako govoriti o tim stvarima. Držimo se, kao što verujem da se svaka druga porodica bori kada doživi takvu nesreću. Svako to podnosi na svoj način, ali je teško", rekla je Sloboda Mićalović svojevremeno za "Story".

Još fotografija Slobode, Dragane i Mirjane Mićalović sa koncerta Jasmin Levi pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Sloboda, Dragana i Mirjana Mićalović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna