Dok njihovi očevi "žare i pale" sportskim terenima u ulozi igrača, ali i i trenera ili direktora, ćerke naših slavnih sportista privlače brojnu publiku na društvenim mrežama.

Svima su najpoznatije ćerke Dragana Džajića, a od starije Sanje je na Instagramu prisutnija mlađa - Dragana. Kao manekenka i dizajnerka, ume da oduševi žene izgledom i stajlingom. Udata je za brata bivše teniserke, Ane Ivanović, a Miloš i ona imaju sina Vida.

Viktorija i Virdžinija Mihajlović, ćerke legendarnog Siniše

Dve lepotice su nasledile od majke Arijane izgled i umeće poziranja pred objektivima, a od rano preminulog oca hrabrost da se upuste u avanture i poslovne projekte.

Ne zanemaruju ni porodicu, a  Virdžinija se  ostvarila i u ulozi majke. Sestre Mihajlović su se zajedno proslavile u jednom rijalitiju u Italiji.

Olga Danilović, ćerka Predraga Danilovića

Mlada srpska teniserka je često u žiži javnosti zbog sportskih uspeha, ali i zbog svoje lepote. Bila je u vezi sa proslavljenim asom Bogdanom Bogdanovićem, ali veza nije uspela zbog velike udaljenosti i obaveza koje su imali oboje profesionalnih sportista. Sada je u vezi s teniserom Janom Oblakom.

Jovana Stevanović, ćerka Gorana Stevanovića

Prelepa Jovana je bila član odbojkaške reprezentacije koja je osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Riju i zlato o Japanu. Važi, s punim pravom, za jednu od najlepših odbojkašica.

Tekst: Lepa&Srećna