Dragana Džajić 2019. godine udala se za Miloša Ivanovića, rođenog brata proslavljene teniserke Ane Ivanović, sa kojim je iste godine dobila sina Vida. Ćerka fudbalske legende Dragana Džajića dugo se borila da ostane u drugom stanju, a podrška porodice u tim trenucima bila joj je najvažnija.

Iako i njena i Miloševa familija priskače u pomoć oko čuvanja Vida kad god je to potrebno, Dragana priznaje da se u protekle tri godine retko i vrlo nerado odvajala od naslednika.

"Često umeju da me iskritikuju kako previše vremena provodim sa svojim detetom, valjda je to i očekivano, znate moju priču, znate da sam ga malo teže dobila. Zato nisam želela da koristim preveliku pomoć sa strane, naročito u vidu dadilja, iako priznajem da bi mi sada dobro došle jer je Vid veoma nestašan trogodišnjak. Istina je da nakon porođaja život teče dalje, da se treba posvetiti i drugim obavezama, ali ja sam baš puno bila sa svojim detetom, sve dok nije krenuo u vrtić. Zato mi je sada teško da odgovorim na to čiju sam pomoć najviše imala jer sam najviše toga odradila sama, ali podrazumeva se da su povremeno priskakale bake i deke i naravno da sam im mnogo zahvalna, iako sam ja najviše toga iznela", otkrila je Dragana sada za "Story".

Za muža ima samo reči hvale i ponosna je na to kako se snašao u ulozi oca.

"Miloš dosta radi, ali pomaže kad god može i divan je otac i suprug", sa osmehom kaže Dragana.

Podsetimo, ona je ranije otvoreno govorila o tome da prognoze lekara nisu bile obećavajuće, ali da je ona čvrsto verovala da će se ostvariti kao majka.

"Mnogo puta dobijala sam 'ne' kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Nasuprot negativnim lekarskim prognozama, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe", rekla je jednom prilikom Dragana.

Još fotografija Dragane Džajić i Miloša Ivanovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/draganadzajic_ Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna