Goca Tržan ponosna je na petnaestogodišnju naslednicu Lenu, koja ne voli javno da se eksponira, a u školi je vredan i dobar đak. Trenutno pohađa prvi razred gimnazije, a kako pevačica kaže, svima je bilo čudno što njena ćerka ide u državnu školu.

"Ide u državnu školu, da. Svima je to bio šok, moje dete ide u državnu školu, zamisli... Zašto nije u privatnoj, zato što nema potrebe. Zdrava, prava, snalažljiva, to je to. Leni nije zanimanje neki javni posao. Drugima sam Goca Tržan, njoj sam mama. Ona ne želi da se slika", objasnila je nedavno pevačica,  a sada i istakla da svojoj ćerku ne kupuje skupe krpice.

"Ne mislim da dete u tim godinama treba da nosi tašnu od dve ili tri hiljade evra. Ne mislim ni da ja treba da nosim takvu tašnu, jer nikakvo zadovoljstvo to meni ne pruža. Okej, možda nekom drugom pruža, ali detetu njenog uzrasta ne bi trebalo", smatra iskreno Goca koja ćerki ponekad pozajmi tašnu.

"Ponekad, kad negde izlazi, ja joj pozajmim tašnu, ali ja nemam one od nekoliko hiljada evra, niti ih kupujem", iskrena je Goca, koja je otkrila da li joj Lena traži novac za izlaske. "Kao i sva deca njenog uzrasta, naravno da traži, ali ne može sve da dobije. Za mene su patike od 700 evra totalno bezveze trošak. Ako ih dobije od nekog na poklon, ok, ali ja to da joj kupujem neću", poručila je Goca Tržan.

 Još fotografija Goce Tržan pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Goca Tržan Goca Tržan sa godinama postala sigurnija u sebe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"BATICE, OBUKLA SAM GAĆE!" Goca Tržan isprozivala kamermana u emisiji, pa mu poslala dvosmislenu poruku: JE LI, HOĆEŠ POSLE DA..." Kurir televiz

Goca Tržan iskreno o vaspitanju ćerke